×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Домі української культури пройде виставка молодого художника з Житомира

  1 листопада в Домі української культури (Житомир, вул. Велика Бердичівська, 61/18) відбудеться відкриття персональної виставки молодого художника Дмитра Михайловського "Серед білого дня" 

  На виставці буде представлено більше 20-ти робіт в техніці олійного, акрилового живопису та графіки. На створення робіт Дмитра надихало і рідне місто Житомир, і люди, які в ньому живуть. Є й інші роботи які відображають оптимістичне бачення світу художника, - про це повідомляють в групі  Дім української культури у Фейсбук.

  Виставка проходитиме з 29-го жовтня по 22-ге листопада

 Творчість Дмитра Михайловського, яку він представить вашій увазі, різноманітна - це і картини в класичній техніці і авторській. Художник ще знаходиться в пошуку свого місця в мистецтві та мистецтва у собі. Головною пристрастю художника є портрет.
  Про художника:
  Дмитро Михайловський народився в 1991 році в місті Житомир, Україна. вчився у Київському Національному транспортному університеті на інженера, який закінчив у 2013 році. Але тяжіння займатись улюбленою справою взяло гору та у 2014 році Дмитро повернувся назад до Житомира де до 2018 року він навчався в КПСМНЗ Художній школі Житомирської міської ради. Дмитро є учасником пленерів та інших художніх виставок. Є переможцем Конкурсу писанок 2018 року, який відбувається в м. Житомир щорічно.

 

Последнее изменение Вторник, 23/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework