×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Фотороботи бердичівлянина стали відкриттям року на міжнародній премії The Lucie Awards

Макросвітлини митця з Бердичева вже давно здобули визнання не лише в Україні, але й у всьому світі.

Його фотографії чарівного світу природи, який ми закопавшись у буденні справи, просто не помічаємо, переносять у світ казки, де своїм життям живуть квіти, комахи і равлики. Глядача заворожує вміння бачити надзвичайне і красиве, ловити миті подаровані самою природою.

n 0512141889 3

Усі сюжети фотографій, існують в природі, головне опинитись у потрібному місці, у потрібний час – переконаний сам автор, роботи якого лікують від нудьги, піднімають настрій, вибухаючи несподіваними сюжетами та кольорами. Помилуватись новими знімками та картинами художника В’ячеслава Міщенка, можна буде в міському музеї на виставці «Дзеркало душі», відкриття якої відбулось надвечір в середу, 3 грудня, в міському музеї історії, - пише РіоБердичів.

З дитинства вчилися бачити прекрасне і діти художника - Марина та Денис Міщенки, яких батько брав з собою і до лісу, і на прогулянки, тим самим прищеплюючи любов до природи та свій, особливий, погляд на світ. Тож не дивно, що подорослішавши, Марина та Денис стали захоплюватись мистецтвом фотографії, щоб передати усе побачене, показати його загалу. Роботи юних митців теж були представлені на виставці і викликали захоплення присутніх.

n 0512141889

Гості, що завітали на відкриття вітали митця з подвійним святом у його житті – 2 грудня В’ячеслав відсвяткував своє 50-ти річчя, а загалом 2014 рік для нього ознаменувався першим місцем на міжнародному конкурсі фотографій The Lucie Awards у номінації Discovery of the year (Відкриття року). Ця нагорода у світі фотографів прирівнюється до «Оскара». Також у цьому році вийшов його фотоальбом «Дика природа», а роботи побували у виставкових залах багатьох європейських країн.

Але найбільшим досягненням свого життя фотохудожник вважає своїх дітей та дружину, адже вони завжди підтримують його даючи сили та натхнення творити і досягати нових висот.

У цьому році було дуже багато подій, - розповідає пан Міщенко, я дуже шкодую, що не зміг потрапити на вручення премії The Lucie Awards, оскільки я був у Бельгії на фестивалі, але я пишаюсь тим, що в Америці, у Нью Йорку називалась наша країна та наше місто.

n 0512141889 1
Митець подякував за підготовку і відкриття виставки своїм колегам та друзям Валерію Мельникову, голові Бердичівської Фотографічної фундації, Олегу Силці, Олексію Царапаєву, членам ГО «Фотографічна фундація».

«В’ячеслав – це унікальна, працьовита, добра і надзвичайно скромна людина і те, що він прославляє наше місто і країну, говорить про те що серйозно взявся за напрямок який сіє добро в людських душах, - зауважив міський голова Василь Мазур, вітаючи ювіляра побажав здоров’я, втілення планів та реалізації бажань.

До побажань мера долучились рідні, численні друзі та колеги В’ячеслава Міщенка, які вітали його з низкою знаменних подій у житті, дякуючи за позитивні моменти подаровані його творчістю.

n 0512141889 2

Для всіх, хто хоче ближче ознайомитись з творчістю митця у міському музеї з 3 по 22 грудня працюватиме виставка робіт. Вхід вільний.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework