Виступи талановитих «лігосмішників» із Житомира. ВІДЕО

  "30+ - це коли твій ранок розпочинається не з пляшки пива, а з двух серій "Фіксиків" - саме з таким девізом розпочала свої виступи в проекті "Ліга Сміху" команда з нашого міста.

  Про це повідомляє moemisto.ua.

  Колектив став одним з наймолодших (за віком команди), і одним з найдосвідченіших (за віком акторів) в четвертому сезоні Ліги. На фестивалі житомирська команда стала справжнім відкриттям. У проекті Ліги сміху вони дебютували лише в 2018 році, але її учасники мають за своїми плечима близько десяти років виступів на гумористичній сцені.

  На фестивалі в Одесі команда «30+» зуміла досить швидко підкорити серця глядачів. Гумор команди сподобався також і зірковому тренеру Станіславу Боклану, який, до того ж, родом з Житомирської області.

  До складу команди входять: Іван Кухарчук, Владислав Черних, Василь Боровий, Дмитро Сліпаченко, Тетяна Кувшин, DJ Sasha Sidney, яких багато хто з вас знає як тамаду, фотографа або діджея на весіллі свого друга:)

  Ми зібрали для вас всі виступи талановитого колективу на проекті "Ліга Сміху". Дивіться, насолоджуйтеся та поширюйте на сторінки в своїх соціальних мережах, адже нам є чим гордитись! Шкоді, звісно ж, але минулими вихідними талановитій команді з Житомира трішки не вистачило фарту і вони залишили проект. Але це не привід засмучуватися: ми пишаємо, що гумористи із Житомирщини так гідно та гарно представили область у відомій програмі. До півфінала "лігосмішникам" із Житомира лишався крок. Зичимо нашим землякам подальшого успіху та розвитку. 

  Джерело: за матеріалами moemisto.ua

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework