×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

"Наша мета - півмільйона туристів і масштабний фестиваль кожного місяця." ФОТО

 Для всіх, хто не уявляє свого життя без подорожей, захоплюєтеся Житомирщиною і бажає розвивати туристичний потенціал краю у Житомирі 30 жовтня стартували безкоштовні курси гідів.

  Заняття проводяться в Житомирському державному технологічному університеті та представляє собою дуальну програму - 50% теорії та 50% практики.

  Програма різноманітна та захоплююча, адже у викладацький склад курсу входять не лише кандидати економічних та педагогічних наук, але й практикуючі гіди і екскурсоводи з багаторічним стажем роботи.

  Головною метою занять є підготовка нових гідів і забезпечення їх роботою, адже на даний час кількість спеціалістів в цій галузі невелика.

 Директор Житомирського обласного туристично-інформаційного центру Кравчук Василь Володимирович, один з ініціаторів курсів гідів, провів вступне заняття, показав презентацію про туристичну Житомирщину та зауважив, що основною метою розвитку туризму є приваблення півмільйона туристів на рік та проведення як мінімум одного масштабного фестивалю на місяць.

ok 31.10.7452jpg

ok 31.10.45236jpg

 

 

Последнее изменение Среда, 31/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework