Мегапопулярний DZIDZIO в Житомирі: Переглянувши фільм «Перший раз», глядачі згадають своє перше кохання. ФОТО

  Сьогодні, 4 листопада, до Житомира завітав відомий український артист DZIDZIO (Михайло Хома) та Бодя Павук (Сергій Либа), аби презентувати житомирському глядачу новеньку комедію «Перший Раз», над якою працювали та де зіграли головні ролі.

   Ця кінострічка вийшла у прокат 25 жовтня. Тепер творці фільму, вони ж актори цієї комедії, їздять містами України, презентуючи своє творіння.

  Житомирська публіка тепло зустріла DZIDZIO та Бодю Павука у відомому кінотеатрі Мультиплекс (ТРЦ «Глобал UA»), де й відбувався захід.

kd03111807 1

  Дружня, невимушена атмосфера, щирі відповіді на питання, подарунки, автограф-сесія, фото на пам'ять — це щонайменше, мінімум того, що можна було отримати від сьогоднішнього заходу. Після завершення зустрічі, усі охочі могли переглянути у вищезгаданому кінотеатрі комедію «DZIDZIO: Перший раз».     

  Варто зазначити, що за словами творців фільму, загалом зйомки обійшлися у 12 мільйонів гривень, а тривали трішки більше трьох тижнів. У фільмі були задіяні дуже багато людей, серед яких чимало й «масовки». Чи не найбільш проблематичним питанням на кастингах акторів, за словами Михайла, було обрати головну героїню — юну дівчину, в яку за сюжетом закохується сам же DZIDZIO. Серед сотень актрис вибір все ж впав на Анну Тихомирову, яку в результаті й затвердили на головну жіночу роль.

  З приводу якихось кіноляпів, а також на запитання ,чи задоволений він цим фільмом, Михайло Хома зауважив, що не може бути задоволений до кінця, оскільки немає межі досконалості, є завжди куди рости, над чим працювати. Але загалом результатом він та його команда задоволені. Та й колеги DZIDZIO акцентували на тому, що він великий, справжнісінький перфекціоніст, в усьому прагне досконалості, в кожній своїй роботі.   

  Як сказав під час зустрічі з житомирянами Михайло Хома, він та команда, яка працювала над створенням комедії «DZIDZIO: Перший раз», дуже сподіваються, що фільм буде вдалим та матиме успіх. Також їм дуже хочеться, щоб українське кіно продовжувало розвиватись, а в подальшому на нього б рівнялись та його поважали й за кордоном. А це цілком можливо, оскільки вітчизняний кінематограф маленькими кроками, але все ж рухається у потрібному напрямку, про що свідчать кінострічки, серіали, яки знімаються останніми роками, яких стає все більше, а деякі з них взагалі отримують відзнаки та нагороди за кордоном.         

  Творці комедії, про яку йде мова в цьому матеріалі, були задоволені та раділи теплому прийому житомирян, величезній кількості питань від присутніх, а також, звісно ж, разом з тими, хто прийшов, створювали  ту приємну атмосферу, яка панувала на зустрічі.       

  Під час завершення фільму ми поцікавилися у глядачів, чи сподобалася їм кінострічка. Кореспондент нашого сайту чув від людей різні відповіді: декому дуже сподобалася ця комедія, декому менше. На те ми й люди: маємо свою думку, а скільки людей, стільки й думок. Але більшість із глядачів дали схвальні відгуки фільму, зауваживши, що це приємна, романтична кінострічка про кохання, яка дійсно спонукає згадати своє перше кохання. Не могли глядачі й відмітити й гарну гру акторів, легкість, невимушеність, з якими сприймався фільм.

  Як зауважив під час заходу DZIDZIO, ця новенька комедія і повинна була спонукати глядачів згадати свої перші, щирі, справжні почуття, своє перше кохання. А для того, аби скласти свою думку про цей фільм, варто самому переглянути комедію «DZIDZIO: Перший Раз».

kd03111807 1

  Довідка.

  «DZIDZIO: Перший Раз» — українська кінокомедія, що вийшла цього року.

  Вперше фільм продемонстрували 25 жовтня 2018 року у широкому кінопрокаті в Україні.

  У фільмі «DZIDZIO: Перший Раз» головний герой Дзідзьо, в душі — великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один малесенький секрет, який переростає у величезну проблему. Цього разу ні найкраща мама, ні його крутий друг не зможуть йому допомогти. Бо таку делікатну справу Дзідзьо має вирішити вперше і дуже обережно.

  Трішечки про сюжет комедії. Дзідзьо спізнюється на літак до Португалії, де на нього чекала мама та знайомство з дівчиною Зоряною, яку вона йому і підшукала. Мама так розгнівана легковажністю сина, що виганяє його зі своєї міської квартири та відправляє у дідову хату.

  У селі Дзідзьо починає життя із дуже делікатної для себе ситуації. Його друг та сусід Бодя Павук починає розважати Дзідзя у свій брутальний спосіб. Але у чоловічий тандем втручається тендітна дівчина із дивним ім'ям Квітка. Пристрасті розпалюються, емоції вирують, інтриги посилюються. Яким буде перший раз Дзідзя?

kd03111807 1

  У ролях:

  Михайло Хома (Дзідзьо);

  Сергій Либа (Бодя Павук);

  Анна Тихомирова (Квітка);

  Ольга Кіяшко;

  Руслан Ніконенко;

  Володимир Карковський;

  Василь Ващук;

  Надія Кугай;

  Ніна Набока;

  Галина Хома (мама);

  Роман та Андрій Линда;

  Антоній Франц.

  Зйомки

  Зйомки фільму тривали у липні 2018 року в Жидачівському районі, Львівської області. Багато сцен знімали у місті Ходорові та селі Бортники, Львівської області, зокрема на території старої вілли початку ХХ століття князя Євгеніуша Любомирського (нині Ходорівськоі міської лікарні, де народився Дзідзьо (Михайло Хома)). Також одним з місць зйомки став найстаріший цукровий завод у Ходорові, який у свій час був найбільшим у Галичині та ряд інших цікавих і ніби позачасових локацій.

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

kd03111807 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework