×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

«Екологічна мода» у ЖДУ ім. І. Франка: Студенти продемонтрували свої таланти та знання у галузі екології

  7 листопада у Житомирському державному університеті імені Івана Франка пройшов конкурс-фестиваль «Екологічна мода», який організувала Всеукраїнська екологічна ліга разом із природничим факультетом університету.

  Захід мав мету достукатися до кожного з присутніх та підняти проблему сьогоднішньої екології, - про це повідомляють в групі Житомирський Державний Університет імені Івана Франка у Фейсбук.

  «Уже багато років такі заходи відбуваються переважно на рівні шкіл, а університети від такого заходу дещо відстають. Тому ми вирішили ліквідувати цю прогавину та організували такий конкурс-фестиваль у нашому університеті. Адже тут навчаються молоді науковці, котрі пишуть дипломні, курсові, магістерські роботи на теми екології, тобто у них є інтелект, потенціал. Саме вони можуть у цьому конкурсі привнести деякі наукові рішення щодо переробки сміття» – наголошує організатор заходу, доцент кафедри екології, природокористування та біології людини Олена Уваєва.

  Учасники близько місяця готували свої номери та костюми, виступ відбувся на найвищому рівні. Кожна команда представила свою лінію одягу із вторинної сировини, представивши яку шкоду ці відходи приносять навколишньому середовищу. Також глядачам були представлені презентації конкурсантів на актуальну екологічну тему та творчі номери. Як зазначають учасники, таким чином їм би хотілось наголосити про проблеми довкілля, які виникають через недбале ставлення людей до природи.

ok 08.11.20541jpg

 

Последнее изменение Пятница, 09/11/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework