У Житомирі відбудеться благодійний вечір колядок 2019

  11 січня 2019 року о 18:00 годині вечора, у Житомирському академічному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбудеться щорічний урочистий, святковий і благодійний вечір колядок та різдвяних вінчувань.

 Традиційний для багатьох житомирян благодійний захід відбудеться уже восьмий рік поспіль. Різдвяний вечір відпочинку за підтримки Житомирської єпархії являється постійною ініціативою Високопреосвященнішого Никодима митрополита Житомирського і Новоград-Волинського.

  Так як вечір колядок є благодійним будуть збиратись кошти на літній оздоровчий відпочинок дітей військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, дітей-сиріт та дітей, що позбавлені батьківського піклування.

  Щорічно Житомирська єпархія нагадує житомирянам не забувати Різдвяні традиції наших предків, а це відвідини літургії у день свята Христового Різдва, вшанування Народженого Спасителя різноманітними колядками і вінчуваннями, що передаються з покоління в покоління, а також проявлення любові, турботи і милосердя до тих, хто цього потребує...

  Запрошуємо усіх житомирян та гостей міста відвідати вечір Різдвяних колядок, разом прославити величне торжество Різдва Христового та долучитись до благодійної акції.

вечір колядок

  11 січня 2019 рік, 18:00 година.

  Нагадаємо, 9 січня 2018 року, у Житомирі відбувся сьомий благодійний вечір колядок, на якому були зібрані кошти на оздоровлення дітей учасників АТО, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

  На зібрані кошти єпархія організувала оздоровчий табір, в якому протягом 14 днів відпочили 22 дитини.

Прес-служба Житомирської єпархії

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework