Святкова експозиція: шарм і креативність

  Студенти Бердичівського педагогічного коледжу творчо підійшли до зустрічі Новорічно-Різдвяних свят. На заняттях і в гуртках під керівництвом викладачів Любові Семенець і Лариси Кравчук діти навчилися багатьом технікам.

   За словами заступника директора коледжу з гуманітарної освіти та виховання Наталії Ісмаілової, про обдарованість студентів, їхню креативність красномовно свідчать роботи, що були представлені на виставці, - розповідає zhytomyrschyna.zt.ua.

  — Ми добре знаємо про невичерпні творчі можливості наших студентів, — сказала Наталія Ісмаілова. — Але цьогоріч вони перевершили наші сподівання. Шарм і креативність більшості виробів відзначили й гості нашого навчального закладу, котрі приходили привітати колектив зі святами та дуже були задоволені символічними подарунками.

  Будь-яка робота, у виготовлення якої діти вклали частину своїх душі та серця, викликає позитивні емоції. Ляльки-мотанки, листівки, сувенірні вироби зі шкіри. Залишається лише дивуватися, як можна «написати» картину з кавових зерен, соломи, засушених квітів...

  — Ось такі креативні подарунки можна, не вагаючись, вручати друзям, рідним, знайомим, — вважає викладач моделювання та технічної творчості Любов Семенець. — Для творчості не існує меж. Цього дотримуємося і ми.

  Студенти навчилися з лампочок виготовляти ялинкові прикраси, для оздоблення виробів використовувати одноразовий посуд, туалетний папір, пластикові пляшки… Їхні твори мають фантастичний та вишуканий вигляд.

15161419art4

15211218art4

Володимир Соболь

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework