Про Лесю Українку знімуть байопік: перший тизер вже в мережі. ВІДЕО

  25 лютого до Дня народження Лесі Українки, видатної укрїнської поетеси із Житомирщини, опублікували перший тизер біографічного фільму про поетесу під робочою назвою "Леся Українка. Узлісся".

  У сюжеті тизеру – один з найдраматичніших проміжків у долі поетеси — це час, який вона провела з Сергієм Мержинським наприкінці його життя, Леся Українка самовіддано піклувалась про коханого, намагаючись полегшити його останні дні. Саме тоді, однієї жахливої ночі, вона написала одну зі своїх відомих поем "Одержима" – йдеться в описі відео, передає novograd.city.

  Авторкою ідеї ж самого фільму є Юлія Сількевич, засновниця компанії JSFilms та генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю. У майбутній стрічці покажуть історію життя поетеси з ранніх років до останніх днів. Дві реальності — повсякденне життя і внутрішній світ самої Лесі — тісно сплітатимуться та відбиватимуть усі ключові повороти її долі.

  Саме на це спрямований сценарій біографічного фільму з під пера Олександри Лавренчук. А головну роль зіграє молода акторка Дар’я Полуніна.

  З першого погляду я зрозуміла, що вона чудово впорається з роллю Лесі Українки, – розповіла режисерка байопіку Нана Джанелідзе.

  Реліз картини запланований на 2020 рік.

Джерело: novograd.city

 

 Новини Житомира

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework