Мюзикл "Гуцулка Ксеня" знімали в Карпатах та на Житомирщині. ФОТО

 У львівському кінотеатрі Планета Кіно пройшов допрем'єрний показ українського мюзиклу "Гуцулка Ксеня". Покази в Україні стартують із 7 березня. Представляти фільм приїхали режисер та актори.

  За сюжетом фільму, з Америки в Ворохту прибуває група американців щоб знайти наречену для молодого Яро. Він успадкував від батька мільйон доларів. Отримає він його за умови, що одружиться зі свідомою українкою. Батько як і дядько - українці-емігранти, що жили в Америці, передає gazeta.ua.

  Вдалося зібрати яскравий акторський ансамбль, до якого ввійшли талановиті молоді актори і зірки кіно. У ролі гуцулки Ксені — Варвара Лущик, Мері — Катерина Молчанова, Синиця — Олег Стефан, Гелен — Тетяна Печенкіна, Професор — Олів'є Бонжур. Головні чоловічі ролі зіграли американці українського походження Макс Лозинський (Яро) та Ігор Цішкевич (Майк).

  "Вони дуже органічно були в кадрі, адже справді були у своїй "ролі", - каже Варвара Лущик, - Олів'є навіть намагався вчити свої українські діалоги. ну а для нас це був шанс підтягнути добре англійську".

  Стрічку знято за мотивами твору Ярослава Барнича - автора оперети і пісні "Гуцулка Ксеня". У 1939 році його твір було заборонені цензурою радянської влади. Автор емігрував до Канади, а пізніше в США. Участь в зйомках також брали музична група "ДахаБраха" і фрік-кабаре Dakh Daughters.

  Автор сценарію, режисер, продюсер фільму Олена Дем'яненко розповіла про роботу над фільмом. Для неї це перший музичний фільм.

  "Хотілося зробити фільм сучасним і емоційним. Гурт Dakh Daughters це своєрідний сюрприз - вийшло органічно і яскраво, їхню музику треба слухати, вона чудова. І мені хотілося наприкінці цього фільму додати титри - що, через два тижні після цих всіх подій у 1939 році на Західну Україну прийде радянська влада і життя там зміниться. На жаль, не в кращий бік", - каже режисерка Олена Дем'яненко .

  Натурні зйомки для фільму відбувались у Карпатах і в Житомирській області. Основні локації збудовані на кіностудії імені Довженка в Києві. Уряд виділив на зйомки мюзиклу "Гуцулка Ксеня" близько 24 мільйонів гривень - фактично половину вартості всього виробництва.

  Відразу після прем'єри у Києві у 31 січня у львівському Кінопалаці відбулась прем'єра фільму "Крути 1918". Презентувати фільм приїхала уся знімальна група разом із акторами. Подивитися стрічку запросили військових, ветеранів війни та усіх акторів, які брали участь у зйомках.

kd 04041926 2kd 04041926 3

kd 04041926 4kd 04041926 5Ольга Васьків, gazeta.ua 

 Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 05/03/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework