×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Видала власну книгу в 11 років: Софія Сова – нове ім’я у письменній спадщині Звягельщини

  11-річна письменниця Софія Сова (Шпунтова) з села Пилиповичі презентувала свою першу книгу "Пригоди Р-р-ральфа або Сни наяву".

   У співавторстві з Владиславом Вознюком у книзі вони розповіли цікаву історію про вовченя Ральфа. За сюжетом вовченя пройшло нелегкий шлях разом з другом Віктором, з яким зростало, а згодом знайшло свою зниклу родину, - пише novograd.city.

  Презентація відбулась 16 квітня у Пилиповицькій бібліотеці. Юну письменницю прийшли привітати знамениті колеги зі всієї Житомирщини: Анатолій Клюско, Віктор Васильчук, Петро Кухарчук, Лілія Бех, Микола Гайченя, Ольга Муженко, а також члени родини та друзі.

  Дівчина зауважила, що натхнення писати з’явилось відтоді, коли відчула підтримку близьких.

  – Мої перші читачі – батьки. Сім'я була в захваті від ідей та творів, тому згодом я вирішила представити їх на широкий загал. Першим, хто побачив у мені маленьку іскринку, виявився письменник Анатолій Клюско. Це так приємно, коли малознайома людина в захваті від мого твору, – каже Софійка.

  Презентація супроводжувалась виступами місцевого гурту "Чарівниці", а також віршованими привітаннями від гостей-письменників, які весь час підтримували авторку в написанні та видавництві книги.

  Дівчинка поділилась думками про подальші плани, в яких безперечно бачить видавництво своїх книг.

o 1d8jon59q1h117re16vlie11ob2t

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework