Які таємниці приховують підземні ходи на Подолі?

  Які таємниці приховують підземні ходи в Житомирі?

   Коротенька відповідь на це питання прозвучала в дописі головного архітектура Житомира Юрія Безбородова.

  «Днями, до речі, ще була цікава зустріч з місцевими мешканцями на Подолі в місті на Житомирі, що мешкають безпосередньо поряд з підземними ходами.

  Багато цікавого розповідали. Як вони прилаштовували підземелля під господарчі потреби. Зрозуміло, що найбільш придатними вони були для облаштування льоху. Але ось туалет поставити зверху — це ноу-хау. Уявіть собі, Рим та його пам'ятки археології, історії та архітектури, а з іншого боку — таке використання. Отож.

  Зрозуміло, для місцевих — це більше незручності, ніж якась там пам'ятка. Бо це провали навесні, просідання ґрунту, які потрібно засипати сміттям, землею, щебенем тощо, малеча, яка лазила до цих ходів, а правоохоронці забороняли ... Тож очікую великі втрати за таких умов "господарювання", бо ніхто у свій час не розгледів у незручностях можливість. А поки що перериваємо архіви, формуємо робочу групу, долучаємо краєзнавців та місцевих. Ну і будемо виносити це питання на розгляд депутатів для отримання фінансування. Бо треба», — зазначив у дописі головний архітектор Житомира.

25041931 1

Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 26/04/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework