В мережі небайдужих закликають допомогти придбати цифрове піаніно для 9-річної композиторки-рекордсменки із Житомира

  Так-так. Дівчинка, яка прославляє і всю Житомирщину, і обласний центр зокрема, на, жаль не має інструменту, про який мріє — цифрове піаніно.

 

  Родина не може собі цього дозволити. Але ж є небайдужі люди, зокрема, й житомирський громадський діяч Богдан Купчинський, який закликає інших людей зробити добру справу — допомогти придбати музичний інструмент для талановитої юної композиторки, яка, до речі, в свої 9 років стала наймолодшою композиторкою України.

  «Друзі, Житомиряни! Напевно, більшість з вас знають, що в Житомирі живе 9-річна композиторка, яка увійшла до Національного Реєстру Рекордів, як наймолодша композиторка України. Цю дівчинку звати Маргарита Костеньова. Але, мабуть, ніхто не знає, що дівчинку виховує одна мама, яка має інвалідність з дитинства і отримує мізерну пенсію, а грошей вистачає лише на ліки, не говорячи про розвиток Маргарити талантів. Мама Маргарити звернулась до нас з проханням допомогти придбати цифрове піаніно, адже Маргарита хоче на повну віддатись розвитку у музиці і творити нові шедеври.

  Може, хтось може допомогти здійснити мрію Маргарити і придбати це піаніно. Вартість піаніно складає 15000 гривень.

  Хто може допомогти, то прошу зголошуйтесь.

  Я буду дуже вдячний кожному, хто зможе допомогти, адже для міста це величезна гордість, мати юну композиторку в Україні», — зазначив Богдан Купчинський, голова правління у Житомирська міська дитяча громадська організація "Все робимо самі".

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 13/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework