#SHALENII тур разом з гуртом DILEMMA у твоєму місті

  Тобі не вистачає драйву? Сірі вихідні вже набридли? Тоді DILEMMA вже їде до тебе! Гурт організовує всеукраїнський тур з новим альбомом  #SHALENII. Їх музику почують фанати 30-ти міст. Серед них можеш бути і ти!

   Вибух позитиву, який заряджає слухачів, забезпечив DILEMMA “Прорив року” на премії “Золота Жар-птиця 2019” від телеканалу М2. Популярні пісні, такі як “На паті”, “Камікадзе” і “Тілом тряси” все частіше лунають по українських радіостанціях і  розривають наймасштабніші фестивалі України.

  Тепер на нас насувається нова хвиля драйву під назвою #SHALENII. Вибухова музика з текстами від  Джея Бардаченко та музикою Томаша Лукача.  Сингли здатні змусити будь-кого зірватися з місця і танцювати. “В альбомі 15 потужних треків, які викличуть максимум драйву та задоволення. Я вважаю цей момент найяскравішим релізом DILEMMA. Так, наша музика вже зібрала мільйони на Youtube, але альбом #SHALENII - це новий формат і звучання, якого від гурту DILEMMA, можливо, навіть не очікують”, - сказав генеральний продюсер лейблу Kontramarka Олександр Порядченко.

  Саме з новим альбомом паті-гурт і поїде всією країною. DILEMMA розірве своєю музикою 30 міст. Серед них будуть Івано-Франківськ, Житомир, Вінниця та інші. Організатори запевняють, що ця подія запам'ятається, як найяскравіша в історії українського R'n'B! Детальний розклад туру DILEMMA шукайте на сайті kontramarka.ua

  Перший концерт уже відбувся у Львові. У клубі Malevich зібралися селебріті, популярні блогери та музиканти міста: Patsyki z Franeka, Ivan Navi, телеведуча Христина Педь. DILEMMA потужно запалила атмосферу, а зал співав разом з гуртом улюблені пісні. Справжнім сюрпризом стала поява співачки ЕЛКА під виконання пісні «Давай літай». Такого не очікував ніхто! Відео вже скоро будуть у мережі.

  Шукай новий альбом гурту DILEMMA на всіх музичних платформах, офіційній YouTube сторінці та в телеграм-каналі https://t.me/shalenii.
 
  Викладай  фото з хештегом #SHALENII і будь у тренді.

  Придбай квитки і шаленій від денс-ритмів гурту DILEMMA разом з друзями у своєму місті!

ЦTВ TА TДTИ

д TВ 3

Новини Житомира

      
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework