Захоплююча експедиція неймовірним Поліссям. ВІДЕО

  Відео опубліковане на каналі однієї з найбільших кіностудій України FILM.UA Group в Ютуб.

   Експедиція Поліссям Всесвітнім фондом природи у старовікові ліси Полісся креативної команди і продюсерів проекту «Мавка. Лісова пісня» з представниками WWF Україна. Планується реалізація низки проектів по захисту старовікових дібров Полісся та привернення уваги української та світової громадськості до екологічних проблем України.

  Довідка. Всесвітній фонд природи (WWF) в Україні став партнером анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня». В рамках співпраці відбулась експедиція у старовікові ліси Полісся креативної команди і продюсерів проекту «Мавка. Лісова пісня» з представниками WWF Україна. Планується реалізація низки проектів по захисту старовікових дібров Полісся та привернення уваги української та світової громадськості до екологічних проблем України.

  Музика у відео: ДахаБраха (ремікс DJ Ravin)

 «Мавка. Лісова пісня» - повнометражний анімаційний фільм української студії Animagrad (FILM.UA Group) за мотивами однойменної п’єси Лесі Українки, українських міфів і культурних традицій, який зараз знаходиться на стадії творчого виробництва.

 Всесвітній фонд природи (WWF) – це одна з найбільших та найповажніших незалежних природоохоронних організацій, представництва якої діють більш ніж у 100 країнах за підтримки майже 5 мільйонів людей по всьому світу. Місія Всесвітнього фонду природи – зупинити деградацію природного середовища планети та побудувати майбутнє, в якому людство житиме у гармонії з природою, шляхом збереження біологічного різноманіття світу, сталого використання природних ресурсів та скорочення забруднення і марнотратного споживання.

  за матеріалами FILM.UA Group та Полісся today

 Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework