Кращі українські дизайнери та виробники стилізованого та національного вбрання з'їдуться на унікальне всеукраїнське етно-фешн-шоу «Аристократична Україна»

  Унікальне етно-фешн-шоу «Аристократична Україна» відбудеться 27 липня на території історико-культурного комплексу «Замок-музей «Радомисль». Програма фестивалю розпочнеться о 12.00, а закінчиться о 17.00.

   Всеукраїнський щорічний фестиваль-показ етнічного, стилізовано-етнічного одягу та аксесуарів був ініційований Ольгою Богомолець у 2016 році.

  За словами Ольги Богомолець, етно-фешн-шоу «Аристократична Україна» має на меті відродження національних традицій України, розвиток культурної дипломатії між етносами й національними меншинами, що вважають своєю батьківщиною Україну, та представниками народів, що проживають на території України.

  Програма фестивалю передбачає дефіле моделей в автентичному вбранні, де будуть продемонстровані оригінальні та відтворені автентичні строї,  демонстрація сучасного модного одягу та аксесуарів з етно-мотивами, а також дитяче дефіле.

  Традиційно в день фестивалю моделями стануть звичайні українські жінки – матері та дружини загиблих захисників-героїв АТО, які босоніж, йдучи домотканим лляним полотном, демонструватимуть гостям образи від відомих українських дизайнерів, а саме :

  ТМ Синій Льон. (Засновниця і дизайнер ТМ Ірина Ковальова)
м. Дніпро

  Дизайн-студія "Voloshka" дизайнер Людмила Балашова 
м. Київ

  Переможці минулого року:

  Дизайнер Наталія Сиворакша – керівник студії «Арт дизайн»  при культурно - мистецькому комплексі «АКАДЕМ» м. Бориспіль.
Колекція: «Київська Русь» - стилізованого історичного вбрання та дизайнер Наталія Гладій з м. Житомир, яка презентувала фешн-шоу "ІНАННА" й була переможцем найкращих аксесуарів, її пишні віночки пам`ятають всі глядачі.

  Улюблені виступи маленьких моделей у відтворених вишуканих історичних костюмах - Полтавської обласної дитячої організації «Століття краси» Автор ідеї Ольга Агеєва, дитячі театри мод різних міст: Житомир, Київ, Городище та ін.

  Цього року фестиваль буде унікальним, цікавим та сповненим приємними сюрпризами. Під час фестивалю буде проходити ярмарок народних майстрів, в якому братимуть участь майстерні з Київщини, Луцька, Житомирщини, Полтави, Вінниччини, а ще кожен відвідувач зможе взяти участь у майстер-класах, під час яких можна відкрити свій талант за ткацьким станком.

  Етно-фешн-шоу «Аристократична Україна» – це свято української краси, яке щороку збирає всіх, хто щиро любить Україну.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework