На Житомирщині чоловік виготовляє креативні ковані смітнички. ФОТО

  Славиться наша Житомирщина, та, власне, як і уся Україна, талановитими людьми.

 

  Про багатьох ми вже розповідали на сторінках нашого сайту в цікавих та захоплюючих матеріалах. Настала черга розповісти про дуже цікавого, талановитого та креативного чоловіка, який виготовляє незвичні смітнички. Звати майстра Олександр Бочковський. Одразу зауважимо, що зв'язок з чоловіком з приводу замовлення можна тримати через соціальні мережі, оскільки його сторінка є, зокрема, й у Фейсбук.  

03081923 1

  «Я ще з дитинства мріяв про власну справу. Продавав на базарі дрібниці всілякі, а в юності вже возив чорниці та лисички продавати. Але "перепродавати" та продавати — це одне, а от виготовляти — зовсім інше! Коли твоїми виробами користуються, милуються та мають гарний настрій, то це і є винагорода за працю, за ту частинку душі, що вкладена в кожен виріб.

  Тепер щодо смітників. Чому саме вони? Я так вихований бабусею, що бруд — це скупчення бактерій та хвороб. Ще мій дідусь був головним лікарем СЕС. - тобто, ГІГІЄНІ та догляду за собою приділялося досить багато уваги.

  Я давно "шукав себе" в різних роботах та заняттях. Головна мета — це робота для душі, адже лише в такому стані ти можеш творити та виготовляти. По-натурі, взагалі-то, я людина творча. Як засіб заробітку мене вже не цікавлять мільйони та першість серед конкурентів, чи ще щось. Якщо вистачає коштів на те, щоб перевести синові на прожиття — то й добре.03081923 2

   Звичайно, я хочу розвиватися в своєму напрямку та йти вперед, але не дозволю собі стати залежним від банкнот. Тобто, той "світ", в якому живуть багаті та статні люди — він мені не подобається. Як писав Т. Шевченко: "Не завидуй богатому, він не знає ні приязні, ні любові. Він то всьо купляє...".  А я ще хочу покохати.

   Я всім кажу,що "гєни не проп'єш", бо мій батько свого часу багатьом зварив опалення, огорожі та інше всяке. Мене постійно лякали ті спогади, коли я бачив батька лежачим, а на очах круглі відрізи картоплі прикладені і з очей сльози біжать. Це наслідки його роботи. Казав собі: "нєєє, я не буду зварювати ніколи!" Але як кажуть: "Ніколи не зарікайся!".03081923 3

  В сорокарічному віці мені потрапила в руки зварка, і я спробував варити.... Ну ось тут натхнення, бажання, ідеї, креатив та розвиток цього напрямку — до мене й прийшли! Займаюсь виготовленням смітничків лише кілька місяців. Буду продовжувати "дивувати" людей різного роду цікавими експонатами. Ціну за них я не ставлю занадто високу, бо розумію спроможність людей до купівля та те, що наразі багато хто з простих людей знаходиться в непростому фінансовому становищі.  Та й хочеться, щоб такі речі радували звичайних простих людей, які живуть за межами бідності. Бо я теж такий», — розповідає Олександр.03081923 5

  А для того, щоб не бути голослівними, ми показуємо в цьому матеріалі ще й вироби, зроблені самим героєм нашого інтерв'ю. Смітнички, над якими він працює, погодьтеся, шановні читачі нашого сайту, доволі цікаві, оригінальні та креативні. Ми ж бажаємо Олександру лише натхнення, рухатися вперед, розвиватися, вдосконалюватися і тішити й надалі всіх, хто зацікавлений, своїх покупців гарними виробами. Звісно ж, насамкінець, ми щиро вдячні нашому співбесіднику за приділений час та за його щирі відповіді.

Розмову вела Катерина Дейнека

Відповідав Олександр Бочковський

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework