У Коростені туристи зможуть побачити "Княжий спадок"

 У Коростені на Житомирщині 17 серпня вчетверте відбудеться фестиваль старовинної культури "Княжий спадок", локації якого розгорнуться на території давнього городища.

 

  Про це повідомляє Коростенський туристично-інформаційний центр у Facebook.

  "Вже вчетверте 17 серпня в столиці древлянського краю місті Коростень відбудеться фестиваль, де кожен охочий зможе зануритися в атмосферу давніх часів, дізнатися більше про побут наших предків, познайомитися з їхньою культурною спадщиною. Дійство відбуватиметься на території коростенського городища, що в мальовничому парку "Древлянський", - йдеться в повідомленні.06081914 1

  Зазначається, що на фестивалі будуть поєднані музика, історична реконструкція, майстер-класи з традиційних ремесел та хороводів, конкурси і розваги.

  У межах заходу пройде лицарський турнір, під час якого всі охочі зможуть взяти участь у давніх іграх та змаганнях. Крім того, запланований турнір зі стрільби з традиційного лука в історичних костюмах.

  Гостям запропонують сувенірний ярмарок, де можна буде самостійно виготовити пам’ятний сувенір за допомогою порад досвідчених майстрів.

  Фестиваль завершиться вечірнім фаєршоу.06081914 2

06081914 3Фото: Коростенський ТІЦ

Джерело: ukrinform.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 07/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework