«Краса врятує світ»: за звання «Міс Україна-2019» позмагається бердичівлянка. ВІДЕО

  12-го вересня у Києві відбудеться фінал Національного конкурсу краси. У ньому Людмила разом із двадцятьма чотирма претендентками з різних областей побореться за корону головної красуні нашої країни.

 

  Нині ще триває смс-голосування, переможниця якого отримає титул «Міс глядацьких симпатій». Щоб підтримати бердичівлянку Людмилу Мілевську, слід надіслати повідомлення із числом 12 на номер 7576, зазначено на офіційному сайті конкурсу краси.

  Звідти ж дізнаємося, що Людмилі Мілевській 24 роки, її зріст 170 см. За освітою вона педагог, навчалась у Бердичівському педколеджі. З 18-ти років працює в Індії як фотомодель, її світлини прикрашають обкладинки журналів та рекламні щити. Також Людмила має акторський досвід: знімалась у фільмі в індійському місті Мумбаї. Закінчила курси візажистів, останні три роки живе у Києві.

  У випадку здобуття титулу «Міс Україна», Людмила Мілевська матиме змогу представляти нашу країну на світових конкурсах краси. Тож, будемо сподіватися ще не раз почути ім’я бердичівської красуні.

Автор: Інна Плесна

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 07/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework