Новий театральний сезон у Бердичеві: буде що подивитися! ВІДЕО

 Новий театральний сезон у Бердичеві стартував! Суботнього вечора, 7 вересня, до стін музично-драматичного театру на Європейській почали сходитись бердичівляни різного віку.

 

  Йшли сім’ями та з друзями, з хвилюванням і радістю від довгоочікуваної зустрічі із таємничим, загадковим мистецтвом Театру.

  У день відкриття сезону глядачі уже вдруге мали змогу насолодитись нетривалою у часі, проте глибокою за змістом виставою «Чоловік з Рангуна», прем’єра якої відбулась наприкінці березня цього року. А вже у травні актори вистави, молоді та перспективні бердичівські актори Андрій Брік, Андрій Островський, Вікторія Коберник, Катерина Тополюк своєю майстерністю підкорили 3-й Всеукраїнський фестиваль українського аматорського театру – завоювали диплом за зіграний акторський ансамбль.

  «Чоловік з Рангуна» - перша режисерська робота Анастасії Сердюк – провідної акторки міського театру і столичних сцен. Молода режисерка розповідає, що завжди працює «від актора», прагнучи зрозуміти і відкрити акторів як людей, і вже потім через призму акторської душі розкривати автора.

  За минулий сезон муздрамтеатр на Європейській відвідало більше восьми тисяч глядачів, які переглянути понад два десятки вистав. Бердичівляни мали змогу спостерігати за грою відомих українських артистів Петра Маги, Володимира Горянського,  Руслани Писанки, Ади Роговцевої, Володимира Задніпровського, Ольги Сумської тощо.

  Бердичівський театральний колектив також презентував містянам подарунок – виставу «Фріда» за однойменним романом Марини Гримич. Прем’єрний показ відбувся 13-го січня цього року, рівно через рік після відкриття відродженого театру. Бажаючих подивитися «Фріду» у виконанні місцевих акторів було стільки, що виставу повторювали ще чотири рази, усі – з аншлагом.

  Плани, чим порадувати свого глядача, в колективу театру як завжди грандіозні. Це повернення Бердичеву слави театрального міста загалом і робота над двома новими проектами зокрема. З часом мріють поставити своїми силами і музичну виставу.

Репортаж Інни Плесної

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 12/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework