Молодий актор з Олевська: як знайти себе і досягти успіху

  Часто трапляється, що дитячі мрії розбиваються вщент об сувору, а деколи й жорстоку, реальність. Ми стаємо тими, ким нас хочуть бачити вчителі, батьки, друзі. Ми закриваємо в собі тих, ким є насправді. Хіба життя вартує того, щоб йти чужою, нав’язаною іншими, стежкою?

   «Ця розповідь про чоловіка, який ішов шляхом, що обрали інші, проте знайшов силу зупинитись і змінити своє життя так, як хотів тільки він», ‒ розповідає novograd.city.

  Його звуть Руслан Улітін. Йому 32 роки. Народився в Олевську. Коли хлопчику було п’ять, родина переїхала до Новограда, де він провів усе своє дитинство. Навчався в колегіумі.

  Згадує, що вже тоді, у такому малому віці, пізнав гіркоту несправедливості. У початкових класах навчався на відмінно, був активним учнем – займався танцями й легкою атлетикою, співав у хорі, грав у футбол. У Руслана зародилась мрія потрапити на великий екран – хотів зніматися у кіно. Вчителі хоч і бачили у ньому потенціал, проте змусили "відкласти" мрію на другий план.

  Так сталось, що з п’ятого класу учнів почали щороку "сортувати" за рівнем успішності. Хлопчикові було важко адаптуватись до нових правил. Почались проблеми з навчанням. Він розповідає, як наполегливо й старанно вчив домашні завдання, а за це отримував погані оцінки. Таке траплялось часто. З відмінника Руслан став трієчником, а батьків навіть до школи викликали.

  Усе налагодилось, коли юнак перейшов в 11 класі до міської школи № 6, яку закінчив на відмінно.

  Після школи доля зіграла з Русланом злий жарт. Тоді, згадує, дуже хотів вступити до Житомирського державного університету імені Івана Франка на філологічний факультет, щоб хоч якось наблизитись до мрії про кіно. Проте люди казали, що треба обрати чоловічу професію, і він вступив до Житомирського державного технологічного університету на інженера-автомеханіка.

  Для хлопця студентські роки були справжнім випробуванням – Руслан не мав автівки і геть не тямив, як її ремонтувати. Проте одногрупники дивувались, коли він складав заліки краще за них. На другому курсі навчання хлопець пішов працювати у сферу продажу. Зізнається, що вдавалося це досить непогано і було набагато ближче до душі, ніж автомеханіка. На старших курсах Руслан назбирав грошей на відпочинок закордоном, що тоді було рідкістю серед студентів.

 Після навчання юнак одразу переїхав до Києва шукати роботу. Єдине, що мав, – досвід роботи продавцем. Довгий час працював у брендових магазинах, а ще у Новограді в "Техна". Спробував себе й на меблевих фабриках, у букмекерських компаніях, працював у Борисполі в DutyFree, але так і не зміг знайти себе. Руслан зрозумів, що, окрім грошей, він для себе нічого не отримає. До того ж його працю не цінували співробітники, а ідеї видавали за свої. Були й неаргументовані звільнення – його звинувачували в речах, яких він не робив.

  Цій несправедливості вирішив покласти край. Він пішов далі. Каже, що довелось докласти багато зусиль, щоб почати робити те, що подобалось лише йому, а не оточенню. Це саме той момент, коли чоловік остаточно вирішив піти в кіно. Почав відвідувати школи акторської майстерності. Тоді й зрозумів – це точно те, про що мріяв з дитинства.

  Своїм прикладом Руслан прагне показати людям їхній справжній потенціал. Щоб вони не боялись змінити своє життя, мати власну думку, не боялись вірити в себе й свої сили, не здавались, а головне – не "прогинались" під думки й бажання інших людей.

  Уже під час навчання Руслан помітив хороший результат – викладачі справедливо оцінювали талант до акторства, допомагали його розкрити. Тоді він і зрозумів, як йти далі та на кого рівнятись.

  Навесні цього року чоловік знімався у телевізійних проєктах "Слідство ведуть екстрасенси", "Реальна містика" та "Речовий доказ". Відтоді він мав роботу у більш ніж 45 проєктах (близько 30 фільмів і серіалів, а 15 – реклама), що за мірками професіоналів досить непоганий результат.

  Чоловік знімався у серіалах "Ментовські війни Харків 2", "Дільничий з ДВРЗ" та "Суддя", а ще в рекламах Міністерства охорони здоров’я, політ партії "Слуга народу" та "Ягуар".

  Руслан вважає себе молодим актором, має багато планів та натхнення. У нього є хороші товариші – актори Павло Вишняков та Руслан Мірошниченко, власниця школи красномовства Ольга Габлюк, режисер Влада Білозеренко, тренер та ведучий Володимир Ярмошенко, педагог Інга Радченко, психолог Оксана Нікітіна, мудрець і власник школи медитації Ян Тіан, фотограф і режисер Андрій Корень, актори, викладачі й психологи Сергій та Валерія Анчуткіни. Це не просто колеги, а наставники, які завжди допоможуть і порадять.

  Нині у Руслана є епізоди у трьох повнометражних фільмах, якими він пишається: "Legacy of lies", "Інший Франко", "Казкова секта", а ще знімався в американському документальному фільмі "Міжнародна комісія з прав людини".

  Чоловік розповідає, що на знімальному майданчику почуває себе легко й відкрито. Тепер він не боїться поразки, бо знає, що попереду ще купа звершень і перемог.

  Актор дуже вдячний своїм батькам – Валентині та Леоніду – за безкінечну віру і підтримку у всіх справах. Каже, що вони приймають будь-яке його рішення та завжди розрадять мудрим словом.

  Руслан вдосконалює свою майстерність, бо впевнений, що справжньому акторові завжди є чого повчитись.

  У майбутньому він бачить себе професійним актором. Хоче стати ще й педагогом, щоб навчати інших акторської майстерності та імпровізації. У нього на першому місці кар’єра, проте через декілька років хотів би одружитися і стати щасливим татусем.

 Кожен з нас спроможний досягти будь-яких вершин. Головне – знайти себе і йти лише своїм шляхом.

 Не змушуйте себе йти чужою стежкою. Оберіть професію, яка вам до душі, працюйте в тій сфері, що дарує задоволення, читайте ті книжки, які подобаються, пийте той чай, що смакує вам.

2

3

4

5

6

Фото з Facebook-сторінки Руслана Улітіна

Новини Житомира

      

Последнее изменение Понедельник, 23/09/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework