У Бердичеві гастролювали актори Хмельницького академічного музично-драматичного театру ім. М.Старицького. ВІДЕО

У Бердичеві гастролював Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. Старицького.

   «Актори привезли у місто дві вистави: «Есмеральду» для дорослих і для маленьких глядачів – «Червону шапочку». Спілкування із дітьми – то вдалий початок і гарний заряд для подальшої роботи», ‒ розповідає trkvik.tv.

  А надвечір, близько 18-ої, до великої зали МПК ім. Шабельника зійшлись молоді й поважного віку люди, котрі придбали білети на хореографічну виставу «Есмеральда». Ми прийшли зазделегідь – і нам неймовірно пощастило поспілкуватись із заслуженою артисткою України Ларисою Власенко і ось що вона розповіла про балетну виставу.

  Мовою танцю хореографічна вистава, поставлена за твором Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері», розповідає романтичну історію життя і кохання молодої циганки. Справді, жодного слова протягом двох дій, проте відточений танець і захоплюючий сюжет відразу змушують глядача затамувати подих і переживати разом із героїнею історію її стосунків.

  В «Есмеральді» грає більше 20 акторів, є масові сцени, у яких задіяні усі. Балетна група – то 14 осіб. Роль Клода Фролло, пристрасть якого помітно егоїстична й убивча, адже той явно зациклений на власних емоціях і переживаннях, грає талановитий Юрій Савон, він же й виконуючий обов’язки головного балетмейстра вистави.

  «Есмеральда» - то чимало циганських сцен, адже юну Есмеральду викрадають саме люди вольної волі і віддають на виховання бездітній старій циганці, роль якої майстерно й бездоганно виконує Лариса Власенко.

  Есмеральда – один із найулюбленіших жіночих образів світової літератури. У ньому – втілення жіночності, ніжності, тендітності та велика сила волі. Страждання позначили її долю. Важкий фінал «Есмеральди»: вона зникає назавжди у відблисках полум’я… Завіса падає, а глядачі гучно аплодують таланту акторів.

  Артисти Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. Старицького зворушили публіку, а взамін отримали найбільшу нагороду – вдячність і оплески глядача!

Репортаж Олени Лук'янюк та Дмитра Піньківського

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 04/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework