Житомир – серед переможців конкурсу «SMART МІСТО 2019»

  У рамках Kyiv Smart City Forum 2019 відбулася щорічна церемонія нагородження міст-лідерів з упровадження інноваційних рішень в інфраструктуру.

   Мета конкурсу — привернути увагу до використання смарт-сіті технологій для розбудови міської інфраструктури, а також познайомити громадськість із кращими українськими проектами.

  Експертне журі проаналізувало понад 100 конкурсних заявок та визначили найуспішніші проекти у 5 номінаціях.

  Як повідомили у Житомирському РВ АМУ, Житомир отримав відзнаку у номінації «Найкраща транспортна модель міста».

  Переможці конкурсу «SMART МІСТО 2019»:

  • У номінації «Відкрите інноваційне місто» — за успішне залучення громадян до процесів управління містом на основі використання інформаційно-комунікаційних технологій — перемогли Тернопіль, Тетіївська ОТГ, Дрогобич.
  • «Найкраща транспортна модель міста» — за найвищі стандарти у розвитку міської транспортної інфраструктури — були відзначені Житомир, Львів та Маріуполь.
  • «Найкомфортніше місто для життя» — за найвищі стандарти проживання та рівень задоволеності населення — нагороди отримали Харків, Умань, Чортків.
  • «Місто стартапів» — за підтримку у запуску нових інноваційних проектів та технологічних рішень з метою вдосконалення міського простору — перемогу здобули Славутич, Шостка, Маріуполь.
  • У номінації «Екологічно відповідальне місто» — за використання розумних технологій для захисту та міської екосистеми визнані переможцями Біла Церква, Миргород, Іллінці.

kk06101931 2

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework