×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У День Соборності України житомиряни створять «Живий ланцюг»

 Вперше за останні роки в місті Житомир відбудеться лише один «Живий Ланцюг Єдності». Він символізуватиме єдність Житомирян та всієї України, нашу солідарність довкола Української ідеї, Української Соборної Самостійної Держави!

За ініціативи АГО «Нова сила», ЖОМГО «Цілком природно», спільно з Громадськими організаціями та об’єднаннями: “Час Змін”, НСОУ ПЛАСТ, ОУН, ЖОВМГО ФРІ, Рух Автомайдан, політичними партіями: “Сила людей”, “Демократичний альянс”, ВО “Свобода”, органами студентського самоврядування житомирських вишів, за сприяння Житомирської міської ради та Обласної державної адміністрації, 22 січня 2015 року відбудеться символічне дійство - «Живий Ланцюг Єдності» .
Закликаємо всіх небайдужих житомирян, громадських активістів, організації та партії долучитися до даного заходу, та підтримати його своєю присутністю. Національна символіка та традиційне українське вбрання вітається!
Партійна та організаційна символіка на даному заході не бажана.
Також нагадуємо, що на 12:00 Михайлівський кафедральний собор запрошує всіх бажаючих взяти участь у службі Божій, молитві за Україну та український народ.
З 12:40 до 13:00 – збір всіх бажаючих для формування «ланцюга єдності» за адресою вул. Михайлівська 24, біля магазину «Спорттовари».
13:00 – 13:20 – Ланцюг Єдності
О 13:20 – виконання гімну України та урочиста хода до майдану Корольова (Меморіальна дошка «Героїв Небесної сотні»)

n 1701152488

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework