Малинські танцівники з успіхом виступили у Житомирі та Ужгороді

  Черговий успіх чекав на учасників зразкового художнього колективу Ансамбль танцю «Біджиз» Малинського міського ЦДЮТ (керівники Людмила Тупольська та Анна Недашківська).

   «Колектив із успіхом виступив у Житомирі та Ужгороді»,‒ розповідає infomalin.biz/.

  За словами керівника колективу Людмили Тупольської, в Житомирі відбувся обласний хореографічний конкурс «Феєрверк танцю». У молодшій та старшій вікових групах, виконавши композиції «Яблуневий цвіт» та «А серце пам'ятає», наші юні танцюристи додому повернулись із дипломами про зайняті абсолютно перші місця.

  А в Ужгороді на танцюристів чекала участь відразу в двох міжнародних конкурсах-фестивалях «Яскрава країна Закарпаття» та «Кубок Кавказу».

  І звідси талановиті малинчани повернулись із нагородами. У першому конкурсі в молодшій, середній та старшій вікових групах вони посіли другі місце, а в другому у старшій – перше, середній – друге, а в молодшій – диплом за зайняте третє місце.

  Після конкурсів майстер-клас із хореографії дав дітям відомий танцівник із Грузії Шота Заркуа. А потім вони мали можливість прогулятись стародавнім Ужгородом, відвідавши його визначні місця.

kk0111194 2

kk0111194 3

kk0111194 4

kk0111194 5

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 01/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework