×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Викладачі Житомирського державного університету імені Івана Франка отримали грант на втілення проекту з навчання культури миру

Житомирська обласна молодіжна громадська організація "Паритет" стала координатором проекту "Студії культури миру для соціальних педагогів / працівників Житомирщини", який буде реалізований у цьому році.

Керівник організації - викладач кафедри соціальної педагогіки соціально-психологічного факультету ЖДУ Наталія Тарасенко,

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Студії культури миру мають на меті посилити спроможність соціальних педагогів/ працівників Житомирщини з питань інтеграції та успішної соціалізації внутрішньо переміщених осіб, вирішення конфліктних ситуацій, запобігання і протидії дискримінації, гендерного насильства.

Тематика навчання включатиме обговорення концепції гендерної рівності, ролі жінок у мирному врегулюванні конфліктів, методичного інструментарію для роботи соціальних педагогів та соціальних працівників з утвердження прав людини, розробку та проведення ефективних комунікаційних кампаній в інтересах жінок та дітей.

Соціальні педагоги та соціальні працівники, які успішно опанують програму студій, проведуть серію тематичних заходів, що і стане результатом проекту.

n 1901152507

n 1901152507

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework