Немов «туманний альбіон», чи Сан-Франциско: новий кліп Артема Кондратюка знімали в Житомирі

  Житомир — дивовижної краси місто. Підтвердженням цьому є те, що воно приваблює режисерів з різних куточків України.

   Тут знімаються фільми, фрагменти серіалів, кліпи.

  Однією з останніх робіт, яку відзняли саме в Житомирі, став кліп відомого співака з Житомирщини Артема Кондратюка на пісню «Я благаю».

  З деяких локацій складається таке враження, що знімали не в Житомирі, а десь у «туманному альбіоні». А кадри, зняті на підвісному мосту в міському парку культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна, взагалі асоціативно нагадують куточки Сан-Франциско, де, зауважимо, теж є такий же підвісний міст. Кліп вийшов напрочуд чуттєвим, в ньому прослідковується ціла життєва історія, історія кохання.

  Не минуло й місяця після прем'єри нового синглу від Артема кондратюка, як він вже представляє нове відео на пісню "Я благаю".

  Осінь в артиста вийшла напрочуд продуктивною. Творчий тандем з українськими авторами Олександром Яшиним і Василем Радугою приніс нове дихання творчості артиста.

  Над екранізацією пісні працювали дуже талановиті люди. Відеограф Василь Боровий зняв увесь кліп. Він дуже наполягав показати в новому відео справжню осінь.

  Над экранизацией песни работали очень талантливые люди. Видеограф Василий Боровой снял весь клип. Он очень настаивал показать в новом видео настоящую осень.

  У перший день зйомок на місто упав дуже густий туман. Усім здавалося, що природа ніби спеціально для зйомок охопила всі локації туманом. Від цього картинка відео стала ще більш загадковою. Режисер — Маргарита Івасенко. Вона допомагала у всіх творчих і організаційних питаннях. Після локацій природи зйомки перенеслися в житомирську професійну студію «SOFIT» де знімали образи головної героїні. яку зіграла модель Марія Смірнова. Образ для жіночої ролі створила український дизайнер Marina Gin, Makeup — Ксенія Біловус. Директор — Лариса Івасенко», — розповідає про зйомки кліпу видання ivetta.ua.

  «Увесь кліп — це стан душі. Кожна людина потребує обіймів та тепла. Вона хоче відчувати себе коханою.  Зазвичай, осінь в усіх асоціюється з настанням холодів та наближенням зими. Променів сонця мало і усім хочеться тепла. Так і між людьми буває. Саме від бажання душевного  тепла народжується потреба  зігрітись теплотою обіймів коханої людини. Це дуже відчувається в тексті пісні. Деякий драматизм ситуації обертається в справжню романтику. Від цього ми відштовхнулися і захотіли передати цей стан у новому відео. Я вдячний усім, хто причетний до створення нового відео як в кадрі, так і за кадром" - коментує Артем Кондратюк.», — коментує Артем Кондратюк.

  Насамкінець зауважимо, що пісня «Я благаю» — перша композиція, яка увійде в третій альбом співака. Новий кліп вже є на офіційному YOUTUBE-каналі Артема Кондратюка. Ми пропонуємо переглянути його і читачам нашого сайту.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 22/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework