Свята наближаються: новорічно-різдвяна прем'єра пісні від Артема Кондратюка "На різдво". ВІДЕО

  Напередодні Новорічних свят наш земляк - український співак із Житомирщини Артем Кондратюк презентує нову пісню під назвою "На Різдво". Не секрет, що українці дуже люблять Новорічно-Різдвяні свята.

   А яке свято проходить без пісні? Україна - дуже музична та співоча нація. Майже на кожне свято є свій музичний супровід. Артем Кондратюк вирішив присвятити новий сингл усім прийдешнім Новорічним святам, щоб подарувати усім  гарний настрій. Музику до нової пісні написав Олександр Яшин, слова - Василь Радуга. Саунд-продюсер - Андрій Гураль. Між іншим, артист нещодавно в такому ж тандемі  випустив пісню "Я благаю", яка огорнула багато сердець справжньою романтикою.

  "Коли я працював над новим треком, я часто вертався думками в дитинство. З початкових класів школи, а саме з вересня, я чекав зимових канікул. Грудень у мене був увесь розписаний Новорічними шкільними вогниками, на яких я активно виступав. Це давало мені заряд позитивної енергії та новорічного настрою. Після Нового року швидко наступало Різдво. Зранку і до пізньої ночі ми ходили колядувати. Скільки емоцій тоді вирувало в серці! Замерзали до кісток, бігаючи по сніжним вулицям, але нас усіх переповнювало відчуття щастя та зимової казки. У новій пісні я намагався максимально передати саме цей настрій. Надіюсь, що і у людей, які будуть слухати нову пісню, буде з'являтись бажання поринути в новорічну казку! Вітаю усіх з прийдешніми Новорічними святами і нехай в Новому році збуваються найзаповітніші мрії!",  - коментує співак.

  Пісню вже можна скачати в усіх інтернет-магазинах, або послухати на офіційному каналі співака в YouTube!

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 03/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework