Житомирянин вдало підкорює «Голос країни». ВІДЕО

  Житомирянин Олександр Календа виконав пісню "Coco Jumbo" Mr. President на сліпих прослуховуваннях в 1 випуску 10 сезону Голосу країни.

 

  Журі схвально оцінили виступ талановитого юнака, про те, що хлопцю вдалося їх вразити, свідчать одразу всі повернені крісла на спілих прослуховуваннях. Після розмірковувань, хлопець вирішив піти в команду, тренером якої є Monatik. 

 В соціальних мережах хлопця одразу ж почали вітати з виходом в наступний тур. Зокрема, житомирська журналістка й телеведуча Ірина Степаненко на власній Фейсбук-сторінці написала: «Sasha Kalenda, вітаю!!! Пишаюся. Ти давно голос Житомира. Час стати ГОЛОСОМ КРАЇНИ!».

  Довідка. Дивіться онлайн головне пісенне шоу Голос країни 10 сезон 1 випуск від 19.01.2020 - вибір наосліп.

  Голос Країни 10 - масштабний шоу-проєкт, який стартував 19 січня 2020 року на телеканалі 1+1. На етапі сліпих прослуховувань кращі таланти країни поборються між собою за право стати частиною команди наших крутих суддів: Dan Balan, Monatik, Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських. Вас чекає багато захоплюючих емоцій, несподіваних рішень і неперевершених вокальних баталій - те, за що ми всі любимо Голос! Хто ж гідний стати переможцем ювілейного 10 сезону Голосу Країни?

Відео: Ютуб-канал «Голос країни»

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Понедельник, 20/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework