Житомирський лялькар на 1-му етапі Всеукраїнського фестивалю вуличного мистецтва став найкращим. ВІДЕО

  Житомирський лялькар Сергій Соловйов, за підсумками 1-го етапу 5-го Всеукраїнського фестивалю вуличного мистецтва, став переможцем.

  Він здобув перше місце у номінації "Артист динамічного жанру театру ляльок".

  Фестиваль вуличного мистецтва-2020 розпочався 8-го січня у Харкові. Триватиме кожні вихідні до березня. Остаточного переможця визначать 8-го березня у Дніпрі.

  Сергій Соловйов: «Фестиваль вуличного мистецтва відбувається уп’яте. У позаминулому році я виграв у такому Гран-прі. Цього року я знову беру в ньому участь. Як артист вуличного-динамічного жанру театру ляльок. Це неоціненний мій досвід роботи на вулиці».

  Житомирський лялькар розповів, що на фестивалі він представив три свої маріонетки-ляльки. Це – улюбленці житомирян собачка Мультик та скрипаль Фіма і нова лялька-художник. Він ще не вигадав йому ім’я. Він має характерні вуса, тому він буде чи Далі, чи Сальвадор. Він на очах публіки малює картини.

  «Хочу зазначити, що передовсім працюю для публіки, ніж для журі. І тому, коли підійшли члени журі, щоб оцінити мою роботу, я їх навіть не помітив. Адже я працював так, як і завжди працюю», - сказав Сергій Соловйов.

  За оцінками журі фестивалю, серед трьох учасників третього уїк-енду Сергій набрав максимальний вищий бал.

  Сподівається на перемогу, але, розповідає, що на таких фестивалях для нього більш важливе спілкування з глядачами, набуття досвіду та збагачення творчими ідеями.

  Подробиці у сюжеті UA: Житомир.

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 29/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework