Бути в тренді: У Новограді можуть з'явитися розписи-мурали на сюжети творів Лесі Українки

  Через рік, у лютому 2021 року, Україна відзначатиме 150-річчя від дня народження геніальної української поетеси, уродженки міста Новограда-Волинського - Лесі Українки.

  «З нагоди ювілею видатної землячки у багатьох містах України будуть проведені урочистості та вшанування її пам'яті. На батьківщині поетеси – у місті Новограді-Волинському також очікується проведення комплексу заходів із вшанування памяті Лесі Українки», ― розповідає 04141.com.ua.

  Відповідний проект рішення "Про Програму заходів з нагодивідзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки на 2020-2021 роки" оприлюднила Новоград-Волинська міська рада.

  Зокрема, одним із організаційних заходів  є створення серії розписів-муралів на сюжети творів та персонажів творів знаменитої поетеси.

  Мурали – це художні розписи зовнішніх стін будівель у міському просторі. В багатьох українських містах почали з'являтися настінні малюнки, які дійсно можна вважатися справжніми шедеврами. Адже деякі картини виконані настільки майстерно, що оживають у людській уяві. Йдучи вулицями міста, перехожі – як діти, так і дорослі – зупиняються, милуються, фотографують.

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 05/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework