"Кохання та мистецтво": У Житомирі батько та донька відкрили виставку до Дня святого Валентина. ВІДЕО

  23 власні картини житомиряни батько та донька Олена та Леонард Славові ппрезентували на виставці у Житомирі. Роботи об’єднали в одну історію і назвали "Кохання та мистецтво". Прурочили захід Дею святого Валентина.

 

  Відвідувачка виставки Марія Чернишова: "Мені подобається стиль цих Олени. Особливо ось ці картини із зображенням кота, яблука. Остання картина "Чий це ключ?" дуже оригінальна. Я таких картин вона ніде не зустрічала. Це самобутня художниця".

  Відвідувачка виставки Надія Петрина також поділилася своїми враженнями: "Ця виставка – зустріч із прекрасним. Ці роботи яскраві барвисті, різнопланові. Тут ми бачимо мальовничі поліські краєвиди. Присутні тут і біблейські сюжети. Є філософське бачення художників. Картини надихають на роздуми".

  Авторка виставки Олена Славова розповіла, що людське існування на світі виправдовують дві речі. Це кохання та мистецтво. Тому і виставка носить таку назву. Тут представлені роботи мої і мого батька, на жаль він хворий лежить, але його картини просяться до глядача. І це дуже здорово, коли є спілкування між глядачем і картинами. Тоді картина оживає, коли є співавтор, а співавтором є глядач. Тут представлені роботи і філософського і біблійного , історичного характеру».

  У творчому доробку Олени Славової більше двохсот картин. Більшість із них вона присвятила коханню.

  Відвідувач виставки Сергій Ткачук розповідає, що в пані Олени є власний стиль. І власний є стиль у Леонарда. "Мені сподобалася картина-натюрморт, який має цікавий зміст і загадковість у Олени. А у Леонарда подобаються пейзажі".

  Виставка триватиме до 1-го березня.

Автор сюжету Володимир Шолдрук

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 05/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework