×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ імені Івана Франка стартувала акція «Подаруй українську книжку захиснику»

Ідея проведення акції зародилася ще минулого тижня, коли працівники бібліотеки ЖДУ імені Івана Франка передали для укомплектування фонду бібліотеки військової частини А3204 перші 260 книг.

Як повідомляють у прес-центрі ЖДУ ім. І. Франка, усі передані видання – українська та зарубіжна класика, детективи, науково-популярна та спортивна література – були відібрані з домашніх книгозбірень бібліотекарів університету. Серед авторів – Г. Квітка-Основ’яненко, І. Кочерга, Ф. Ніцше, І. Франко, З. Фрейд, А. Крісті та багато інших.

Мета ж оголошеної акції – збір сучасної української документальної, історичної, науково-популярної та художньої літератури.

«На наше переконання, книгозбірня військової частини має бути соціально-необхідною установою, яка в змозі забезпечити повноцінне та оперативне задоволення інформаційних, освітніх та власних потреб користувачів. Також бібліотека для військових має створювати належні умови для самореалізації читачів, їхнього спілкування та повноцінного проведення дозвілля. Відомо, що читаючи кращі книги, як художні, так і науково-пізнавальні, людина отримує орієнтир у системі цінностей. Ось чому так важливо правильно організувати читання, зробити так, щоб до рук військовослужбовців потрапляли саме необхідні книги», – каже проректор з навчально-виховної та методичної роботи ЖДУ імені Івана Франка Андрій Шевчук.

В акції можуть брати участь не лише викладачі та студенти ЖДУ імені Івана Франка, а й житомиряни. Кожен, хто бажає подарувати українську книжку своєму захиснику, може принести її до центральної бібліотеки ЖДУ імені Івана Франка (вул. Велика Бердичівська, 38, І поверх).

Акція «Подаруй українську книжку захиснику» триватиме протягом лютого 2015 року.

n 3001152702

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework