Відео відомого кліпмейкера з Житомира номіноване на премію The Berlin Music Video Awards

  Відеоробота відомого українського кліпмейкера Леоніда Колосовського потрапила в шорт-лист престижної премії The Berlin Music Video Awards. Кліп на пісню I_ $ USS для групи Ленінград відзначили як одну з найкращих за минулий рік.

  Поряд з відео Колосовського на премію номіновані ролики Coldplay, Seed, Little Big, які їдуть на "Євробачення-2020" від Росії, та інші ― передає segodnya.ua.  

  Реліз провокаційного кліпу I_ $ USS, знятого Леонідом Колосовським, відбувся в червні 2019 року і вже за перші 6 днів після прем'єри набрав на YouTube 6 млн переглядів. Зараз ця цифра переступила позначку в 20 млн переглядів. Сценарій скандального відео викликав масовий ажіотаж і обговорення серед глядачів і в ЗМІ.

  Після виходу кліпу Колосовський коментував ідею відео так: "У нас була ідея розповісти історію конкретної дівчини, яка закохується в чоловіка – зовні він схожий на Ісуса, а точніше на той образ, який їй трактувало мистецтво. У неї виникають певні фантазії і почуття, а під впливом речовин, дівчина починає бачити не тільки чоловіка, але і різні страхи і тривоги. Цю задумку ми і втілили в життя".

  Цікаво, що це вже друга номінація Колосовського на The Berlin Music Video Awards. 2019-го кліп режисера Полюбе для групи MOZGI був заявлений в категорії премії Most Trashy.

  Премія The Berlin Music Video Awards, де будуть оголошені переможці, пройде в Берліні 27-30 травня.

kk05032035 2

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 05/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework