Семирічна дівчинка з Житомирщини хоче запалити свою зірочку в модельному бізнесі

  Каріна Мельничук навчається в другому класі Новоград-Волинського ліцею № 4. Для неї знайти друзів – не проблема, бо вона дуже комунікабельна та весела дівчинка, яка може підійти й сама познайомитися.

   Каріна – гіперактивна дитина, яка хоче спробувати себе у всьому. Леся, мама Каріни, говорить, що вони з донькою нерозлийвода, весь час удвох: "Вона і міст фарбувала зі мною, й аніматором була. Скрізь хоче бути зі мною", - розповідає novograd.city.

  Семирічна Каріна протягом кількох років танцює в народному хореографічному ансамблі "Весельчата", керівником якого є Дарина Рудакова. Колектив посідає призові місця, виступає як в Україні, так і за кордоном. За цей час вона виборола не лише дипломи, а й дві медалі. Окрім цього, другокласниця ходить на заняття на пілоні (тренер Олеся Подималкіна). Також встигає займатися в шкільному хорі.

  Та зовсім нещодавно Каріна зацікавилася моделінгом. Вперше вона взяла участь в мініміс Fashion day NV 2020, який організувала Ксенія Потоцька, де здобула свою першу корону. Відчувши солодкий смак перемоги, вона сказала: "Мамо, це моє".

   "Для участі в конкурсі нам потрібно було зробити три образи: вечірню сукню, одяг в стилі фешн й танцювальний костюм. Ми разом шукали зразки одягу в інтернеті та обговорювали ідеї. У результаті кожна учасниця отримала диплом та корону. І відтоді ми пробуємо себе в цій сфері, подаємо заявки на участь в різних конкурсах та отримуємо запрошення від різних організаторів. Я дякую Ксенії Потоцькій за наш старт", – говорить мама.

  Дівчинка дуже любить фотографуватися та навіть має власне професійне портфоліо, фотографії для якого робив один із новоградських фотографів. Під час зйомок Каріна позувала, проявляла фантазію й слухала підказки фотографа. Процес тривав близько 2,5 години, і коли мама запитала її, чи вона втомилася, Каріна відповіла, що ні, й упевнено сказала, що може ще довго фотографуватися, бо їй це подобається.

  Після першої перемоги школярка розпочала брати активну участь в різноманітних конкурсах, а саме:

  • Top Photomodel of Ukraine 2020 в продюсерському центрі Ірени Марченко;
  • фотоконкурс "Я мамине щастя";
  • проєкт "ТОП Супермодель 2020";
  • Fashion Queen де отримала ще одну корону;
  • Miss & Mister Ml, де Карина одержала титул Miss Smile та подарунок від турецького бренду Milady й публікацію в журналі.
 

  Нині ліцеїстка є учасницею міжнародного конкурсу краси The Most Beautiful Girl in the World. Вона вже увійшла до півфіналу у своїй категорії, але конкурс ще триває. Щоб проголосувати, натисніть тут.

  Також пройшла кастинг та друкується у журналах Oval_deti та Main People. За словами мами, у липні заплановані зйомки кліпу гурту "А. Р. М. И. Я", в якому донька зніматиметься.

  "Після конкурсу "ТОП Супермодель 2020" фото Каріни опублікували на обкладинці журналу. Також її обличчя потрапило до топу 50 дітей-моделей в Oval_deti та глянцевого журналу Пастьєра. Для того щоб туди потрапити, ми надсилали фото і журі визначали, проходить дитина чи ні", – говорить жінка.

  Найяскравішою для Каріни стала перемога в Milady kids. Вона дуже переживала через велику кількість учасниць. Мама її підбадьорювала, бо вона ще тільки навчається бути моделлю. Дитина до ночі чекала результатів конкурсу. Вранці мама прокинулася і дізналася, що Каріна виграла в номінації Smile. Вона не знала, що прийде від бренду чи сукня, чи светрик. Їй було дуже цікаво. Дівчинка чекала цього моменту та дуже раділа своїй перемозі. А коли прийшов довгоочікуваний подарунок, джинси та кофтинка, стрибала від щастя.

  Леся вважаю доньку своєю маленькою помічницею. Дівчинка допомагає готувати їсти та прибирати. Їй це до вподоби, бо вона не може сидіти на місці без роботи. Також Каріна бере участь разом з мамою в громадській організації "Матусі Н-В". 

  Попри свій вік, дівчинка хоче спробувати себе у всьому: і в художньому, і в театральному, і навіть в музичному мистецтвах. Школярка вважає, що може встигнути скрізь. Але мама говорить, що потрібно зупинитися на чомусь одному, щоб розвиватися саме в тому напрямі.

  Леся стверджує, що дитина має розвиватися, а щоб вона досягла успіху, в неї потрібно вкладати сили, терпіння та кошти. І найголовніше – підтримувати та займатися з нею.

  "В Main People проходить багато прямих ефірів з моделями, які розповідають про різні важливі аспекти моделінгу, які потрібно вміти та знати. Ми навчаємося, переглядаючи відеоуроки, де професіонали розповідають, як правильно рекламувати щось та продавати.

  Дитина мусить сама себе зробити, а не мама з татом. Потрібно, щоб вона працювала над собою, а ми лише їй в цьому допомагали. Бути фотомоделлю – тяжка праця. Треба знати, як правильно позувати, куди покласти ручку, як повернутися та усміхнутися. Ми дивимося теорію і практикуємося, бо з цим не народжуються, а цього навчаються. Каріна – цілеспрямована та любить працювати, і я вірю, що в неї все вийде, як і будь-яка мама", – зізнається Леся Мельничук.

  У вільний час Каріна вишиває бісером, малює і викладає з камінців картини. У неї є старший на два роки брат Влад. Він, як старший бере на себе більше відповідальності, часто допомагає молодшій з навчанням. Проте дівчинка часто нервує через це, бо хоче робити усе сама, адже вважає себе самостійною.

  Після завершення карантину Каріна демонструватиме свої таланти на місцевому конкурсі "Принцеса Звягеля". Мама каже, що вона не боїться конкуренції, а навпаки – хоче дружити з суперницями.

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 09/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework