На Житомирщині фестиваль "Шодуарівська альтанка" проведуть в адаптованому до умов карантину форматі

  27 червня на Житомирщині вчетверте проведуть літературний фестиваль "Шодуарівська альтанка" – цього разу в адаптованому до умов карантину форматі. Учасники виступатимуть перед журі групами по п'ять людей, частину творів заслухають у відео форматі.

   Про це під час ефіру на UA: Українське радіо "Житомирська хвиля" розповіла організаторка фестивалю Ларіса Паламарчук. За її словами, фестиваль, який проходитиме 27 червня, адаптували до умов карантину:

  "Фестиваль відтермінували через карантин, тому ми вимушені провести конкурс у трошки незвичних умовах. Спочатку учасники зареєструються, потім ми поділимо їх на групи по п'ять людей. Опісля вони в цих групах будуть приходити і читати свої твори. Усі умови карантину – масковий режим, соціальна дистанція – буде дотримано".

  Деякі учасники не зможуть приїхати на фестиваль, бо живуть в інших областях, додає Ларіса Паламарчук. Вони візьмуть участь у конкурсі дистанційно:

  "У нас таке відбувається вперше. Учасники надіслали нам відео, де читають свої вірші. Ми отримали дуже гарні відеоролики, які вже розмістили на Youtube. Ці ролики вже переглядають члени журі та інші глядачі. І глядачі теж можуть долучитися до голосування. Їхні думки будуть враховані при оцінюванні конкурсантів".

  Нагадаємо, щорічний фестиваль "Шодуарівська альтанка" вперше провели в 2017 році. За умовами фестивалю, заявки на участь у конкурсі подавали поети та прозаїки віком від 10 до 45 років.

  Фото зі сторінки фестивалю "Шодуарівська альтанка" в Facebook.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 25/06/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework