×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі вшосте пройде фестиваль «Розстріляна молодість»

12 лютого 2013 року о 13.00 в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі ім. І.Кочерги відбудеться ІV Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів-інтернаціоналістів «Розстріляна молодість».

По це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У фестивалі візьмуть участь учасники бойових дій на території інших держав, солдатські та офіцерські вдови, поети, журналісти, учнівська та студентська молодь професійно-технічних, вищих, позашкільних навчальних закладів, учні шкіл Житомирської, Одеської, Кіровоградської, Рівненської, Херсонської, Полтавської областей та м. Севастополь.

У програмі фестивалю відбудеться прес-конференція за участю воїнів-інтернаціоналістів, солдатських та офіцерських вдів, матерів, дітей (час проведення: 11.30-12.30), виставка учнівських робіт декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва на тему: «Під небом Афгану...» (з 12.00), виступ народних художніх колективів зведеного духового оркестру Житомирського професійного політехнічного ліцею та ДПТНЗ «Новоград-Волинський професійний ліцей» (12.00-13.00).

Фестиваль був заснований 2000 року письменником, членом Національної Спілки журналістів України, директором Житомирського професійного ліцею харчових технологій, полковником СБУ в запасі Анатолієм Шмалюком з метою відродження національної та громадянської самосвідомості, патріотичного виховання молоді на кращих зразках поетичної та пісенної творчості, пов’язаних з «афганською» тематикою, та створення умов для реалізації творчого потенціалу насамперед молоді.

Заснований як обласний, фестиваль згодом став Поліським регіональним, а у 2010-му році переріс у всеукраїнський. За роки існування до участі у фестивалі долучилися понад 5 тисяч творчих особистостей.

n 1102152943

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework