×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Житомирі відбувся VI Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів-інтернаціоналістів

В Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги пройшов VI Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів-інтернаціоналістів.

До участі в фестивалі долучилися близько 600 учасників з усієї України. Вже п’ятнадцятий рік поспіль в Житомирі існує така традиція вшановувати героїв війни.

У холі облмуздрамтеатру гостей заходу зустрічав оркестр Житомирського професійного політехнічного ліцею. Концерт було розпочато з молитви за Україну, за добробут та захист нашої держави, життя та здоров’я військовослужбовців.

«Ми ще не знаємо текстів, ми не знаємо, які документи декілька годин тому були підписані, але я сподіваюсь, що сьогоднішній день дійсно добрий. З сьогоднішнього дня, із підписанням доленосних угод за посередництвом європейських лідерів, все ж таки Україна розпочне мирне життя та справжню розбудову», – коментує заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута.

Цьогоріч фестиваль був реквієм за героями Другої світової війни, воїнами-афганцями та військовослужбовцями, що беруть участь в АТО.

Засновник фестивалю, голова оргкомітету Анатолій Шмалюк зазначив: «Сьогодні ми будемо пам’ятати померлих та вшановувати живих».

Також під час урочистої частини заходу було нагороджено Союзом ветеранів Афганістану почесним орденом організатора фестивалю Анатолія Шмалюка. Також було проведено церемонію нагородження у літературній та кіно-мистецькій номінаціях.

Більше фото дивіться в галереї.

Лілія Мельник

Фото – Вікторія Васильченко

l 12021540 1

l 12021540 1

l 12021540 1

l 12021540 1

l 12021540 1

l 12021540 1

l 12021540 1

l 12021540 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework