×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В рамках проекту «Рух, здоров’я, краса!» в Житомирі до дня закоханих відбудеться льодове шоу

За підтримки просвітницького відділу Житомирського обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини, громадської організації «Житомирської обласної Федерації фігурного катання на ковзанах»,

керівництва ковзанки розважального комплексу «ФОК» у нашому чудовому місті Житомирі 14 лютого 2015 року (початок о 13.00) відбудуться показові виступи шкіл юних фігуристів «День Заковзаного Валентина» в рамках проекту «Рух, здоров’я, краса!».

Як повідомляють у прес-центрі ДОЗ, метою проведення заходу є привернення уваги громадськості до здорового способу життя, популяризації зимових видів спорту у нашому місті, створення умов для творчого розвитку особистості, цікавого спілкування з однолітками, утвердження престижності серед дітей та молоді здоров’я: фізичного, духовного та соціального.

У програмі: виступ спортивних шкіл фігурного катання,  частування солодощами з гарячими напоями (чай, кава), розіграш квитків на безкоштовне відвідування ковзанки, в кінці програми – масове катання на ковзанах .

Організатори запрошують усіх бажаючих відвідати ковзанку за адресою вул. Кибальчича, 9 та підтримати юних спортсменів обласної Федерації фігурного катання на ковзанах.

n 1302152981

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework