×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Художник та скульптор з Іраку відкрив у Житомирі виставку на підтримку військових

У виставковій залі житомирського Будинку художника відкрилась  благодійна виставка під назвою "Свобода".

Картини, написані маслом на полотні, та скульптурні композиції з бронзи, граніту, гіпсу до уваги житомирської публіки представив скульптор та дизайнер з Іраку Арам Саліхі.  До експозиції увійшли роботи, над якими художник працював  впродовж трьох років (стільки він живе в Україні). Це - перша персональна виставка автора, - повідомляють у прес-службі міської ради.

Серед експонатів – картини «Прачка», «Свіжий вітер», «Плавець», «Табун», «Моя бабуся», «Свобода в сутінки», «Подих», «Курдська бабуся» й скульптурні композиції «Життя усередині тіла», «Ріхтер», «Тулуб чоловіка», «Божевільна», «Триптих «Влада і народ» та інші.

Роботи об’єднані темою свободи, яка, за словами майстра, актуальна для України та Іраку. "В Іраку зараз теж війна, -  говорить Арам Сахілі. - Але нашій країні багато допомагають інші країни світу. В Україні такої допомоги немає, тому люди самі вирішують допомагати військовим».

Кошти, отримані від продажу картин, підуть на допомогу військовим, які перебувають у зоні АТО. Окрім того, бажаючі допомогти українському військовим можуть залишивши свій внесок у скриньці для пожертв.

Виставка відкрилася 12 лютого та експонуватиметься 3 дні.

n 1302152986

n 1302152986

n 1302152986

n 1302152986

n 1302152986

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework