×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирським школярам показали мультфільм Сашка Лірника «Моя країна Україна»

Аби переглянути мультсеріал Сашка Лірника «Моя країна Україна», до кінотеатру імені Івана Франка 12 лютого завітали учні загальноосвітньої школи №21.

Окрім презентації фільму, школярі також мали можливість ознайомитися з однойменними виставками Централізованої бібліотечної системи міста Житомира та Житомирського обласного краєзнавчого музею.

Про це повідомляють у прес-службі міської ради.

Нагадаємо, мультсеріал «Моя країна Україна», створений казкарем Сашком Лірником та мультиплікатором Степаном Ковалем, складається з 26 серій. Глядачі знайомляться з образами мандруючих країною Сашка Лірника і Кота-воркота та разом з ними дізнаються про казку чи легенду, пов’язану з населеним пунктом України.

В різноманітних серіях циклу («Умань», «Сонячний камінь» «Петриківка», «Чорне озеро», «Писанкова історія», «Казка про місто Борщів», «Таки Одеса») - захоплюючі сюжети, які знайомлять маленьких глядачів із казковою анімаційною географією міст нашої держави, розповідають про історію, культуру, звичаї того чи іншого куточка України.

За словами завідуючої організаційно-методичним відділом Централізованої бібліотечної системи міста Житомира Ольги Ковальчук, мета подібних заходів - привернути увагу маленьких відвідувачів до книг, які представлені на виставці.

«Ці книги розповідають про наш край, наше рідне місто, нашу Україну. Книга допомагає нам жити в цей непростий час, допомагає нам краще сприймати світ. Творить нашу особистість», - зазначила Ольга Ковальчук і запросила всіх житомирян відвідати бібліотеки нашого міста.

Вчитель ЗОШ №21 м. Житомира Аліна Лозко наголосила на важливості таких мультфільмів для виховання дітей.

«Діти з великою цікавістю дивилися цей мультфільм і в казковій формі сприймали історію України. Сподобалося і вчителям, і дітям. На сьогоднішній день тема патріотизму є дуже важливою і для нас, і для дітей. Адже без минулого немає майбутнього», - зазначила вчитель та додала, що історію та дати діти краще сприймають і запам’ятовують у такій казковій формі.

«Мандруючи містами та селами України разом з казковими героями, діти знайомляться з традиціями та історією України. Подібні заходи важливі, адже спонукають пишатися своєю державою, красою природи рідного краю», - сказав директор КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста Житомирської міської ради Андрій Ясинський та запросив маленьких житомирян відвідувати кінотеатр.

n 1302152989 1

n 1302152989 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework