×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України номіновано п’ятьох житомирян

Вперше у 2015 році 24 лютого відбулось засідання обласної координаційної ради з питань молодіжної політики.

На зустрічі були присутні: заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, який був обраний головою координаційної ради, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Світлана Гресь, яка обрана заступником голови координаційної ради, начальник відділу молодіжної політики департаменту сім’ї, молоді та спорту Віктор Малюта, секретар координаційної ради.

У новому році до складу молодіжної координаційної ради входить 34 представники різних громадських організацій та державних управлінь. На першій зустрічі були присутніми 17 членів ради.

Під час засідання розглядався план роботи координаційної ради, пріоритети реалізації молодіжної політики у 2015 році та був проведений конкурсний відбір на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

На премію Кабінету Міністрів України було подано вісім кандидатур у чотирьох номінаціях: за наукові, спортивні та творчі досягнення та за внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху. У номінацію «За особисту мужність» не було подано жодної кандидатури.

Координаційна рада з восьми претендентів на премію повинна була обрати п’ятьох. Таким чином, у наступний етап відбору на премію Кабінету Міністрів України переходять: доцент ЖДУ імені Івана Франка, кандидат філософських наук, автор 79 наукових праць Ірина Яцик у номінації за наукові досягнення, у номінації за спортивні досягнення чемпіон світу з кікбоксингу, заслужений майстер спорту Володимир Демчук та чемпіонка України з боротьби самбо Катерина Хом’як, у номінації за творчі досягнення учасниця кобзарського слему бандуристів-професіоналів Світлана Ніконорова та керівник проекту «Листи на фронт» Марія Хіміч.

Наступна зустріч координаційної ради з питань молодіжної політики планується у травні 2015 року.

Більше фото дивіться в галереї.

Лілія Мельник

Фото – Вікторія Васильченко

l 24021555 2

l 24021555 2

l 24021555 2

l 24021555 2

Последнее изменение Вторник, 24/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework