×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирська дизайнерка показала у Нью-Йорку свою патріотичну колекцію

Два десятки українських дизайнерів представили на тижні моди в Нью-Йорку New York Fashion Week єдину колекцію за назвою «Найулюбленіша», втіливши в одязі особливості різних регіонів України.

Серед учасниць Житомирська дизайнерка Маргарита Козак. На тижні моди представила свою колекцію сучасного одягу, стилізованого під національний костюм.

Про це повідомляє VIDIA з посиланням на Facebook-сторінку Globus Fashion Ukraine, передає газета "День".

«Ми, українські дизайнери, хочемо, щоб увесь світ знав, що наша країна — Україна — це перш за все талановиті, багаті духовно і культурно люди, які намагаються врятувати свою країну, свої культурні скарби від знищення сусідньою державою-агресором, тобто Росією. Сьогодні, як ніколи Україні та українському народові потрібна підтримка світової спільноти», — сказала засновниця Fashion Globus Ukraine Голда Виноградська.

На показі було понад п’ятсот представників світової fashion-індустрії та ЗМІ. Презентація колекції супроводилася показом відео з України, знятим протягом останнього року журналістами каналу Ukraine Today, а також піснями відомих українських виконавців, — зазначає видання M-Ukraine.

Співачка Solomia спеціально для цього проекту створила музичний символ — пісню українською та англійською мовами «Оранта».

У повідомленні наголошується, що в рамках New York Fashion Week в Українському домі в Нью-Йорку відбувся вечір української культури за участю дизайнерів і за підтримки Міністерства закордонних справ України та генерального консульства України в Нью-Йорку.

n 2702153215

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework