×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Студентка ЖДУ імені Івана Франка здобула перше місце на обласному конкурсі читців-декламаторів поезії Лесі Українки

Напередодні святкування 144 річниці від дня народження видатної поетеси Лесі Українки в малій залі Палацу культури м.Новоград-Волинська відбувся обласний конкурс читців-декламаторів, у якому взяли участь студенти ЖДУ імені Івана Франка.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Вшанували творчість видатної української поетеси майстерним читанням її поетичних творів троє студенток ННІ філології та журналістики: Марія Гайдучек, Анастасія Левик та Ксенія Ципоренко. Усі ці дівчата у першому семестрі прослухали навчальний курс «Виразного читання», що забезпечує кафедра дидактичної лінгвістики та літературознавства, а тому змогли з легкістю віртуозно передати усю красу поетичного слова неповторної творчості Лариси Петрівни Косач.

За результатами конкурсу 1 місце у старшій віковій категорій виборола студентка 14 група ННІ філології та журналістики ЖДУ імені Івана Франка Анастасія Левик, а студентка 12 групи ННІ філології та журналістики університету Ксенія Ципоренко здобула диплом за власний вірш та активну участь у обласному конкурсі читців-декламаторів поезії Лесі Українки.

Всього у конкурсі взяли участь 68 читців-декламаторів з усієї Житомирщини.

n 0303153257

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework