×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі визначали кращого читача 2015 року

3 березня  2015 року на базі бібліотеки-філіалу для дітей №1 Централізованої бібліотечної системи м. Житомира було проведено 2-ий міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України-2015».

  Організаторами конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Національна бібліотека України для дітей і Громадська організація «Форум видавців», співорганізаторами – органи місцевого самоврядування.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Конкурс «Найкращий читач України-2015» проводився серед читачів-учнів 6-8 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Завзяту боротьбу за звання «Найкращий читач міста» змагалися 12  учасників  -  ЗОШ №20, ЗОШ №22, Житомирського екологічного ліцею №24 та ЗОШ №27. Учні продемонстрували читацьку активність, загальний рівень ерудиції, артистизм та творчий підхід до презентації улюбленої книги.

Учасники міського етапу змагалися у знанні творів найвідомішого сучасного українського письменника і казкаря, лауреата літературної премії ім. Лесі Українки Всеволода Нестайка, історії книги та Української державності. Кожен учасник емоційно та цікаво ділився враженнями про улюблену книгу та літературного героя,  відповідав на запитання вікторини.

У ході подібних конкурсів, розповідають працівники бібліотеки, збільшується і кількість безпосередніх відвідувачів їх закладу.

Всі учасники конкурсу старанно виконували усі завдання, продемонструвавши гарні знання та любов до читання, але як і в будь-якому конкурсі було визначено і переможців – найкращими читачами Житомира 2015 року стали учениці 27-ої школи Коцюба Ольга (6 клас) та  Куряча Каріна (7 клас).

Лідери читання, які отримали почесне звання «Найкращий читач Житомира-2015», продовжать боротьбу у 3-му обласному етапі конкурсу.

n 0403153283

n 0403153283

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework