Бібліотека ЖДУ імені Івана Франка зібрала книги для військових

Бібліотека ЖДУ імені Івана Франка 19 березня передала близько трьохсот книжок військовослужбовцям з 13 окремого батальйону. Від тепер бійці зможуть брати літературу на абонемент та читати на дозвіллі.

Це вже вдруге бібліотека передає книги для військових. Після першої акції студенти та викладачі не припинили приносити літературу для солдат, тому бібліотека вирішила продовжити акцію.
Військослужбовці запевняють, що потреба у книжках є. «У багатьох містах на Сході нічого немає: електроніка відпадає, інтернету немає, не завжди можна увімкнути телевізор. Тому ми повертаємося до книжок. Таким чином люди відпочивають», - коментує військовий Олег Мухін.
Бібліотекарі відбирали книжки орієнтуючись на смаки та сподобання сучасної молоді. Тому для бійців передали літературу різного характеру: детективи, книги релігійної тематики та історичного й філософського жанру, українську та російську класику, художню літературу.
Директор бібліотеки Броніслава Ренькас каже, що на книги можна робити замовлення й надалі. Адже факультети й досі постійно приносять літературу.

Лілія Мельник
Фото – Вікторія Васильченко

Последнее изменение Пятница, 20/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework