×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі День Європи відзначать гранд-рингом, циклом лекцій з європеїстики та фестивалем художніх колективів

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський своїм розпорядженням затвердив план заходів з підготовки та відзначення Дня Європи в області.

Так, 22 квітня у Житомирському коледжі культури і мистецтв ім. І.Огієнка відбудеться гранд-ринг «Етикет від А до Я» (запрошуємо до Великобританії).

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, протягом 27 квітня – 8 травня в ЖДУ ім. І.Франка пройде цикл лекцій з європеїстики, а 28 квітня на історичному факультеті вишу відбудеться студентська науково-практична конференція на тему: «Україна і Європа». Заходи до Дня Європи, які охоплять всі навчальні і бібліотечні заклади області, триватимуть з квітня по червень.

Серед найбільш масштабних і цікавих подій - обласний фестиваль художніх колективів та національно-культурних товариств Житомирщини «Поліська родина», спартакіада Житомирського національного агроекологічного університету з волейболу серед факультетів, зустріч студентів Житомирського державного технологічного університету з викладачем навчального закладу Чеської Республіки.

В рамках відзначення Дня Європи у вищих навчальних закладах області будуть випущені тематичні студентські газети та спецвипуски радіопередач, пройдуть виховні та інформаційно-дискусійні години, вікторини, бесіди, ознайомчі уроки.

Як повідомляє управління освіти, додатково, окрім визначених у розпорядженні заходів, 15-17 квітня у коледжі культури і мистецтв ім. І.Огієнка пройдуть два майстер-класи. Для студентів закладу їх проведуть викладач Дрезденської музичної академії Криштофер Герберт (гобой) і відомий соло-кларнетист Геза Барти, який працює з видатними оркестрами Європи. 

n 1404153894

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework