×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відкриється фотовиставка присвячена Геноциду вірмен в Османській імперії

16 квітня 2015 року о 14:00 в виставковій залі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича, з нагоди 100-ї річниці Геноциду вірмен 1915р., відбудеться урочисте відкриття фотовиставки «ПАМЯТАЮ І ВИМАГАЮ».

Гостям будуть представлені роботи видатних світових фотографів, світлини яких розкривають всю жорстокість і вражаючий масштаб тогочасних подій, а також наслідки дій направлених на винищення вірмен як національної одиниці.

До перегляду, також, будуть надані фото історичних документів, підтверджуючих факт Геноциду вірмен і методи його провадження.

Даний захід присвячений 100-ій річниці Геноциду вірмен в Османській імперії, жертвами якого стали близько 2 мільйонів чоловік. По всьому світу, у тому числі в Україні проводяться заходи присвячені страшній трагедії вірменського народу.

Захід буде проходити за підтримки ГО «Житомирська обласна община вірмен «ЕРЕБУНІ» та Спілки вірмен України.

Голова ГО «Житомирська обласна община вірмен «ЕРЕБУНІ» Грант Тигранович Даян:

«Геноцид вірмен – одна із найбільших трагедій ХХ століття… Жорстокість і аморальність дій тогочасної турецької влади, спрямованих на тотальне винищення вірменського народу шокують.

Ми запрошуємо Вас – представників різних національностей, щоб показати, що як і ви, ми знаємо що таке трагедія, що таке загальнонаціональна скорбота і що таке жорстока війна за виживання.

І ми – народи, які пережили не одну спробу винищення зобов’язані пам’ятати свою історію та робити все задля того, щоб попередити повторення злочинів проти людства.

Деякі з представлених нами світлин зображують надмірну жорстокість і є нелегкими для сприйняття, але це реалії нашого народу, це наша історія....»

Дата та час проведення:        16квітня 2015 року о 14:00

Місце проведення:                 Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Олега Ольжича, Виставкова зала 

n 1404153895

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework