Найкращі вихідні для дітей у Житомирі – поїздка до сім'ї ведмедиків

У батьків часто виникає питання: куди зводити дітей на вихідних у маленькому місті Житомир? Але наше місто, як виявилось, надзвичайно цікаве, в ньому є безліч несподіваних та інтригуючих місць, про які не всім відомо.

Житомиру випала велика честь дати прихисток трьом бурим ведмедям, завдяки організації «Чотири лапи», яка піклується про рідкісних тварин, яких спіткала важка доля.
Настя, Маша та Бодя – неймовірно активні ведмежатка, які завжди радо вітають гостей у Центрі порятунку ведмедів «Надія», село Березівка під Житомиром. Неподалік Центру знаходиться великий дитячий майданчик з гірками та гойдалками. Також є дві альтанки зі столиками, де можна влаштувати пікнік.
Заклад працює з 8.00 до 21.00. Але ведмедики у спеку полюбляють ховатися від сонця, тому краще навідуватися до них у ранковий або вечірній час, щоб без проблем спостерігати за їхніми веселощами.
Тваринам живеться у центрі добре, годують їх ще краще. Один ведмідь весною повинен з’їсти вдень близько 15 кг, раціон у них різноманітний: фрукти, овочі, м'ясо та мед.
Вхід на територію центру є вільним та безкоштовним. Звісно, годувати тварин заборонено, але є скринька для благодійних внесків. Дістатися з Житомира до Центру «Надія» надзвичайно просто: їхати потрібно у Новоградському напрямку, вийти у селі Березівка біля ресторану «Стейкхаус». Вартість поїздки в один бік обійдеться близько 15 грн.
Дітям буде надзвичайно цікаво послухати історії про важку долю ведмедів та неймовірну жорстокість людей. Але заряд позитивних емоцій після такої поїздки гарантуємо на 100 %.

Більше фото дивіться в галереї


Лілія Мельник
Фото – Вікторія Васильченко

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

ведмеді Березівка

Последнее изменение Среда, 13/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework