100 тижнів до рок-зірки: у Житомирі музиканти створили та розкручують гурт у форматі відеоблогу

  У Житомирі музикант Андрій Собич започаткував проєкт "100 тижнів до рок-зірки", аби за 100 тижнів створити популярний музичний гурт. Про кожен етап свої роботи учасники колективу розповідають у відеоблозі.

   Про це Суспільному розповів ініціатор проєкту Андрій Собич. За його словами, створити популярний гурт – його підліткова мрія, яку він зараз намагається втілити у життя:

  "Почалося все з того, що треба було зібрати музичний гурт. Він вже є, його назва "Пандора". У нас вже є програма гурту, демозаписи, ми змогли відзняти кліп на пісню "Хвилі". Там немає стільки переглядів, як хотілося б, але їх вже близько 11 тисяч".

  На втілення своєї ідеї Андрій Собич виділив 100 тижнів. За задумом за цей час гурт має досягти популярності. Наразі минуло вже 50 тижнів проєкту. Андрій Собич каже, що за цей період у проєкті пробувалися 17 музикантів, четверо з яких лишилися у складі гурту:

  "У нас також було сім вокалістів, але когось конкретного нам не вдалося знайти, тому співаємо усі разом, як "Beatles".

100 тижнів до рок-зірки: у Житомирі музиканти створили та розкручують гурт у форматі відеоблогу

  Бас-гітарист гурту Борис Манохін розповів, що перед тим, як доєднатися до гурту "Пандора", займався музикою 15 років. Щоб досягати результатів, одного натхнення не вистачить, говорить Борис, бо потрібно постійно переосмислювати процес розвитку гурту:

  "Щоб досягати успіхів потрібен час, ідеї та натхнення. Ми – досвідчені музиканти, які вже не перший рік займаються цією справою. Але ми спробували якось грати короткі демопрезентації по три-чотири пісні і в нас нічого не вийшло. Тому ми переорієнтувалися і вирішили зосередитися на роботі в студії, а коли в нас вже буде готовий матеріал, то зможемо йти і показувати його вживу".

  Зі слів Андрія Собича, на створення проєкту музиканти витратили 500 доларів власних коштів:

  "Ми повністю все робимо самі, самі знімаємо кліпи, записуємо себе, створюємо музику без допомоги спеціалістів".

  У період карантину гурт "Пандора" репетиції не проводив. За цей час музиканти записали 6 демоверсій власних пісень та розробили два сценарії відеокліпів.

Авторка: Ольга Груп-Сікора

Камера: Тетяна Беляк

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework